Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florinel Coman a scăpat de o accidentare horror de 6 luni! „Exact ca la Țicu”

Florinel Coman a scăpat de o accidentare îngrozitoare. Vedeta FCSB-ului a fost atacată violent de un adversar în România - Andorra 4-0.
16.10.2023 | 14:32
Florinel Coman a scapat de o accidentare horror de 6 luni Exact ca la Ticu
Florinel Coman a scăpat de o accidentare horror de 6 luni! „Exact ca la Țicu”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Preliminariile lui Euro 2024 puteau să fie fatale și pentru FCSB, după ce Rapid l-a pierdut pe Albion Rrahmani, accidentat la naționala statului Kosovo. Cel mai bun jucător al liderului din SuperLiga, Florinel Coman, a avut parte de un atac îngrozitor în România – Andorra 4-0.

Florinel Coman a scăpat de o accidentare horror

Florinel Coman a fost integralist în România – Andorra 4-0, meci în care a reușit să marcheze primul său gol sub tricolor. Atacantul FCSB-ului a avut însă noroc, deoarece putea să nu termine meciul pe teren. În prima repriză a fost faultat dur de Marc Garcia.

ADVERTISEMENT

„Putea să își rupă piciorul și să stea 6 luni de zile”, a fost verdictul lui Adrian Ilie, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„E aceeși intrare pe care a avut-o Țicu”

Sorin Cârțu a comparat intrarea grosolană a fotbalistului andorrez cu cea pe care Valentin Țicu a avut-o asupra lui Dragoș Iancu. În urma ei, fotbalistul lui Hermannstadt s-a ales cu o accidentare care îl va ține 6 luni departe de gazon.

ADVERTISEMENT

(n.r. – putea să îl nenorocrească pe Florinel Coman la intrarea aia) Ai văzut? E aceeași accidentare pe care a făcut-o Țicu. E aceeași intrare. Tot așa, pe piciorul de sprijin, prins pe pământ, dar la Florinel a fost șansa că a căzut și el.

Era căzut și el când jucătorul respectiv a venit pe piciorul lui stâng. Dar l-a prins foarte rău. Cam tot același lucru a făcut și ăsta. A căzut pe piciorul de sprijin al lui Coman. Dar putea să i se întâmple și o ruptură de ligamente la genunchi la modul cum i-a prins piciorul. Rea de tot.

ADVERTISEMENT

Dacă îți face o ruptură de ligamente… Mie o ruptură de ligamente la genunchi mi se pare mai periculoasă decât o fractură de tibie. Pentru că genunchiul e cea mai importantă articulație.

Mai ales pentru un jucător cum e Coman. Pe mișcări, pe frâne”, a adăugat Sorin Cârțu. „Tot timpul ai reacții adversare la operații la genunchi. Nu mai ești la fel. Îți lipsește ceva”, a completat Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Florinel Coman A RISCAT O ACCIDENTARE HORROR de 6 luni! | Romania - Andorra 4-0

ADVERTISEMENT