Sport

Florinel Coman, contestat dur de un EuroFantastic: „Se vede că nu el e căpitanul echipei! Nu e o chestie naturală”

Florin Lovin l-a contestat pe Florinel Coman, despre care a spus că nu este un căpitan adevărat pentru echipa FCSB-ului.
04.11.2022 | 09:13
Florinel Coman contestat dur de un EuroFantastic Se vede ca nu el e capitanul echipei Nu e o chestie naturala
Florinel Coman, contestat dur de un EuroFantastic: „Se vede că nu el e căpitanul echipei! Nu e o chestie naturală”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș al „roș-albaștrilor” a amintit și de perioada în care evolua pentru FCM Bacău și în care a fost pus căpitan de echipă doar pentru a fi vândut pe o sumă mai mare de bani.

Florinel Coman, contestat de Florin Lovin

Florinel Coman a fost contestat de Florin Lovin, care a explicat motivul pentru care nu ar trebui să fie căpitanul FCSB-ului: „Eu am fost căpitan la 20 de ani la Bacău, pus de Dumitru Sechelariu, deci cunosc bine situația. Am fost pus ca să fiu vândut.

ADVERTISEMENT

Nu cunosc viața personală a lui Coman, dar nu pare un om integru… uite, îți dau un exemplu, Teixeira era de exemplu un bun exemplu, un căpitan nu trebuie să fie neapărat cel mai bun, dar trebuie să fie cel din sufletul echipei, să fie respectat de jucători”.

„Se vede că nu e o chestie naturală. Și când te duci să dai noroc cu căpitanul, e o chestie și pentru adversar. Una e să-ți vină John Terry, îți dă un sentiment.

ADVERTISEMENT

Alt exemplu. La Astra era Budescu căpitan, eu am spus mereu că Budescu nu are de ce să fie căpitan, pentru că nu era potrivit”, a mai spus Florin Lovin, la TV OrangeSport.

„M-a dezamăgit Dică!”

Florin Lovin a vorbit și despre perioada petrecută de Nicolae Dică la FCSB, spunând că a fost dezamăgit de fostul lui coechipier: „Da, m-a dezamăgit din perspectiva asta, că la primul telefon a avut confirmarea.

ADVERTISEMENT

Nu e vorba de stat acasă, e vorba că ţi-ai ales meseria de anternor. La Dică a fost… Dică a considerat că dacă va califica echipa în Conference League va avea linişte, aşa cred că a fost planul”.

„Era clar, mă duc acolo, eu consider că am echipă bună, pot califica echipa. Iar în momentul ăla, ştiindu-l pe Gigi Becali, mă va lăsa să lucrez”, a mai spus Florin Lovin.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Rapid. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT