Fotbal intern

Florinel Coman, Dennis Man și Ianis Hagi, pariurile lui Cosmin Contra: „Pot ajunge în cel mai bun prim ’11’ al lumii!”

31.03.2020 | 13:27
Florinel Coman Dennis Man si Ianis Hagi pariurile lui Cosmin Contra Pot ajunge in cel mai bun prim 11 al lumii
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra susține că Florinel Coman, Dennis Man și Ianis Hagi pot ajunge în cel mai bun prim „11” al lumii, în care fostul selecționer a fost inclus în 2001, dacă vor avea atitudinea potrivită.

Pariurile lui Cosmin Contra pentru viitorul fotbalului românesc

Cosmin Contra a fost selecționerul sub comanda căruia Florinel Coman, Dennis Man și Ianis Hagi au debutat în tricoul primei reprezentative, iar „Guriță” consideră că cei trei reprezintă viitorul fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Fostul selecționer a declarat că Florinel Coman, Dennis Man și Ianis Hagi pot ajunge chiar în cel mai bun prim „11” al lumii, în care Contra a fost inclus în 2001, an în care a fost transferat de AC Milan după doi ani la Deportivo Alaves.

Dacă vor fi serioși și vor înțelege că performanța are nevoie de sacrficiu,  atunci Man, Coman și Ianis pot ajunge în cel mai bun prim ’11’ al lumii.

ADVERTISEMENT

Eu cred că putem avea jucători la echipe mari, titulari, și așa naționala noastră va crește”, a declarat Cosmin Contra, potrivit Prosport.

Cosmin Contra, implicat într-un proiect al UEFA

Cosmin Contra a încheiat contractul cu Federația Română de Fotbal în noiembrie 2019, iar de la începutul acestui an s-a implicat într-un proiect dezvoltat de UEFA pentru meciurile eliminatorii din Champions League.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra, alături de nume importante precum Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, Phil Neville, fost fundaș cu peste 500 de meciuri în Premier League, sau Gareth Southgate, antrenorul Angliei, formează o echipă de observatori care decide cel mai bun jucător al meciului din Champions League.

Totuși, fostul selecționer al primei reprezentative recunoaște că va părăsi postul de la UEFA când va ajunge la un acord cu un club.

ADVERTISEMENT

Când o să am o ofertă și o să preiau o echipă, atunci colaborarea cu UEFA se va încheia. M-au sunat să mă întrebe dacă pot să fac parte din corpul observatorilor tehnici ai UEFA.

Nu doar că alegem cei mai buni jucători, ci facem și un raport asupra meciului văzut”, susține Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT