Sport

Florinel Coman, răspuns la criticile lui Gigi Becali: „Dacă dau șapte goluri iar o să ceară 20 de milioane de euro pe mine!”

Criticat în termeni duri de patronul Gigi Becali, Florinel Coman a venit cu o replică pe măsură, imediat după victoria cu Farul. De asemenea, atacantul a explicat cum își propune să revină la forma de altădată.
14.03.2022 | 23:33
Florinel Coman raspuns la criticile lui Gigi Becali Daca dau sapte goluri iar o sa ceara 20 de milioane de euro pe mine
Florinel Coman a răspuns criticilor lui Gigi Becali. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Învinsă de Farul în returul sezonului regulat, FCSB s-a răzbunat cu vârf și îndesat luni seară, tot pe Arena Națională, dar la debutul în play-off. Edjouma (66) și Octavian Popescu (85) au fost artizanii unei victorii fără emoții, presărate cu o sumedenie de ratări.

Florinel Coman a răspuns criticilor venite din partea lui Gigi Becali

Printre jucătorii care își puteau trece la rândul lor numele pe lista marcatorilor s-a numărat și Florinel Coman, care a șutat năprasnic, de la 25 de metri, dar bara transversală i-a refuzat primul gol după o lungă perioadă de „secetă”. Imediat după fluierul final, tânărul internațional român și-a exprimat convingerea că va redeveni jucătorul în schimbul căruia Gigi Becali visa până nu demult să încaseze sume astronomice și chiar a reacționat la criticile acestuia.

ADVERTISEMENT

De doi ani am nevoie de un gol, dar când nu intră n-ai ce să faci. Mă bucur că sunt sănătos în momentul de față. Sunt criticat întruna și e normal.

Înseamnă că sunt un jucător valoros și se așteaptă foarte mult de la mine. Trebuie să demonstrez. Dacă dădeam gol în seara asta și meciul următor îl făceam praf, ce se întâmpla?

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că am stat mult și am pierdut tonus. Am intrat la jumătatea competiției și e foarte greu, dar ușor-ușor o să-mi revin. Trebuie să fac tot ce făceam înainte, numai că mai mult.

Patronul voia 20 de milioane de euro pe mine, dacă dau șapte goluri iar o să ceară 20. E normal să vorbească, este echipa dânsului, bagă banii, n-am nicio problemă cu asta.”, a declarat Coman, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii vânează un pas greșit al CFR-ului: „Sperăm să se încurce și ei”

În ceea ce privește lupta pentru titlu, atacantul de 23 de ani a avut numai cuvinte de laudă la adresa liderului CFR Cluj, dar nu și-a pierdut încă speranța că acesta va face măcar un pas greșit în etapele rămase de disputat. Pentru moment, cele două echipe sunt despărțite de șapte puncte.

CFR e o echipă cu experiență, incomodă, care dă goluri din nimic. La noi este altă mentalitate, avem numai puști, dar trebuie să câștigăm meciurile noastre. Sperăm să se încurce și ei”, a spus Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,35 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT