Sport

Florinel Coman, primul gol la națională în România – Andorra. Ce îi spusese lui Becali după ce nu a intrat cu Belarus

Aflat la selecția cu numărul 10 la echipa națională, Florinel Coman a înscris primul său gol în meciul România - Andorra.
15.10.2023 | 23:26
Florinel Coman primul gol la nationala in Romania  Andorra Ce ii spusese lui Becali dupa ce nu a intrat cu Belarus
Aflat la selecția cu numărul 10 la echipa națională, Florinel Coman a înscris primul său gol în meciul România - Andorra. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au reușit o partidă foarte bună în fața micuței formații din Andorra și s-au impus fără niciun fel de probleme. ”Tricolorii” au urcat pe primul loc în Grupa I și au mari șanse de a ajunge la Euro 2024.

Primul gol la națională pentru Florinel Coman

Folosit ca titular de selecționerul Edi Iordănescu în partida România – Andorra, din etapa a 8-a a preliminariilor Euro 2024, Florinel Coman a dat satisfacție și a înscris primul său gol în tricoul echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Atacantul de la FCSB și-a dorit foarte mult să aibă o prestație bună după ce nu a fost folosit nici măcar un minut în remiza pe care ”tricolorii” au înregistrat-o la Budapesta, scor 0-0, cu formația Belarusului.

Coman a înscris în minutul 50 golul de 4-0 pe Arena Națională după o combinație strălucitoare. Nicușor Bancu i-a trimis în marginea careului jucătorului de la FCSB, care a avut un un-doi rapid cu Ianis Hagi, cel care a avut o dedicație specială după ce a marcat.

ADVERTISEMENT

Pasa lui Hagi jr. l-a găsit perfect în careu pe Florinel Coman, care a preluat excelent pe poziție viitoare și a șutat în forță din 7 metri lateral stânga sub transversală, fără nicio speranță pentru portarul Iker Alvarez.

Reacția lui Coman după ce nu a jucat cu Belarus

Duelul României de la Budapesta cu Belarus s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Printre jucătorii de atac pe care Edi Iordănescu îi avea la dispoziție se afla și Florinel Coman, dar nu a apelat la serviciile acestuia. La FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a dezvăluit reacția jucătorului după ce a fost lăsat pe bancă.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a susținut că jucătorul naționalei nu este deranjat de alegerea selecționerului și că este concentrat pe ce are de făcut la echipa de club. Totodată, Becali a mai precizat că Florinel Coman era “tricolorul” care putea aduce golul în duelul cu Belarus.

“Coman la ora asta, când pune piciorul pe minge, când a primit-o, cu o singură mișcare pe care o face el, este pericol de gol. Prima mișcare pe care o face imediat intră, ori driblează, ori dă la poartă, ori dă pasă de gol, ori mai driblează și dă pasă de gol. Orice minge care ajunge la Coman e pericol de gol.

ADVERTISEMENT

Eu l-am întrebat dacă s-a certat. A zis că nu, că nu e supărat, că el își vede de treaba lui. A mai spus că a zis ‘Eu am treaba mea la FCSB. Când mă cheamă la echipa națională, mă antrenez. Treaba lui. Să facă ce vrea’. Adică nu este afectat, nu are niciun conflict”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT