Fotbal intern

Florinel Coman, revoltat de delegarea lui Istvan Kovacs la derby-ul cu CFR Cluj: ”Nu mi se pare normal să arbitreze el. Nu se dă roșu la o asemenea fază”

02.02.2020 | 22:19
Florinel Coman revoltat de delegarea lui Istvan Kovacs la derbyul cu CFR Cluj Nu mi se pare normal sa arbitreze el Nu se da rosu la o asemenea faza
ADVERTISEMENT

CFR Cluj și-a consolidat poziția de lider în Liga 1. Campioana en-titre a trecut la limită, scor 1-0, de principala candidată la titlu, FCSB. Succesul trupei lui Dan Petrescu a fost adus de execuția superbă a lui Paulo Vinicius din minutul 79. Echipa oaspete a făcut un meci extrem de modest, fără niciun șut pe poarta lui Arlauskis.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 4,55 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost revoltat de delegarea lui Istvan Kovacs

După meciul de la Cluj, Florinel Coman, cel mai bun jucător de la FCSB în acest sezon și golgheterul campionatului, a recunoscut că FCSB a avut o evoluție modestă și nu a ezitat să critice decizia lui Kovacs de a-l elimina pe Planic.

”Un meci foarte urat, de bătaie, minge lungă. Ne este foarte greu împotriva echipelor care se bazează pe forță.

ADVERTISEMENT

După părerea mea nu se dă roșu la acea fază. Deac și-a făcut mingea în lateral. Nu mi se pare normal să arbitreze domnul Istvan Kovacs acest meci.

A fost un meci prost făcut de noi, însă repet, nu mi se pare normal să arbitreze el acest meci”, a spus Coman după meciul din Gruia.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman: ”Cu toții am greșit”

Florinel Coman nu a dat vina pe un jucător anume în urma eșecului cu CFR Cluj și a spus că toată echipa e vinovată pentru eșec.

”Nu am fost bulversați de sistem. Dar nu ne bazăm pe minge lungă și dueluri la cap. Nu am reușit să ne adaptăm.

ADVERTISEMENT

Suntem la 8 puncte, trebuie să batem tot. În play-off trebuie să ne adaptăm.

Am pierdut, ne asumăm, vom vedea ce am greșit, au fost erori mari. Și din partea atacanților, a tuturor.”, a adăugat vedeta de la FCSB.

În urma eșecului de la Cluj, FCSB se află la opt puncte în spatele echipei lui Dan Petrescu. Distanța se poate reduce la cinci puncte dacă roș-albaștri vor învinge, joi, pe FC Voluntari, într-un meci restant.

ADVERTISEMENT