Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Discuție între patru ochi Gigi Becali – Florinel Coman: „I-am spus ce facem din vară. Îl duce mintea”. Ce zice de transferul în Bundesliga

Gigi Becali a avut o discuție între patru ochi cu Florinel Coman, iar patronul din FCSB a comentat și posibilul transfer în Bundesliga.
07.03.2024 | 22:48
Discutie intre patru ochi Gigi Becali  Florinel Coman Iam spus ce facem din vara Il duce mintea Ce zice de transferul in Bundesliga
Discuție între patru ochi între Gigi Becali și Florinel Coman. „I-am spus ce facem din vară. Îl duce mintea”. Ce spune de transferul în Bundesliga. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este într-o formă senzațională la FCSB, iar Gigi Becali l-a luat la o discuție între patru ochi pe internaționalul român. Patronul „roș-albaștrilor” i-a dezvăluit ce se întâmplă din vară și a comentat transferul în Bundesliga.

Discuție între patru ochi între Gigi Becali și Florinel Coman. „I-am spus ce facem din vară. Îl duce mintea”

Gigi Becali are planuri mari cu Florinel Coman și speră ca internaționalul român să îl ajute să câștige titlul după 9 ani de secetă. Patronul de la FCSB are de gând să îl păstreze și în anii următori pe starul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” îl sfătuiește pe Florinel Coman să aștepte o ofertă dintr-un campionat puternic din Europa. Gigi Becali a dezvăluit și care sunt planurile golgheterului, dar și cât ar putea să primească la semnătură dintr-un eventual transfer.

„I-am mărit salariu, i-am făcut 30.000 ca să pot să măresc contractul la patru ani. I-am spus: «Tu nu trebuie să fii hazardat cu gândul la plecare. Îți dau eu 600, 700.000 pe an și mai joci încă șase, șapte ani în România și poți să faci cinci, șase milioane de euro».

ADVERTISEMENT

«Casă, apartament frumos ai, copil ai, nevastă frumoasă ai și familie frumoasă ai. Faci cinci, șase milioane de euro la mine și gata. Ai posibilitatea să pleci la o echipă mare, să nu te grăbești». Nu îi convine lui pentru că dacă are clauza de cinci și face 10, aia cinci îi ia la semnătură.

Zice vin, dar valoarea mea este de 10 milioane, clubul are clauză de cinci și îmi dați la semnătură trei. Florinel nu e prost, îl duce mintea. E foarte inteligent, foarte bun ca om și are un suflet nobil”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre transferul lui Coman în Bundesliga: „Face față în orice ligă din Europa”

Adi Ilie a adus o ofertă din Bundesliga pentru Florinel Coman, iar anunțul a fost făcut la FANATIK SUPERLIGA. Gigi Becali a transferat posibilul transfer al golgheterului din SuperLiga și spune că se poate descurca în orice campionat.

„Florinel face față în orice ligă din Europa la ora asta, are o viteză demențială. Nu ai cum să îl prinzi, unu contra unu te face praf”, a declatrat Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a dezvăluit că oferta a venit de la Sttutgart, unul dintre cluburile de tradiție din Germania: „Este cam cel mai bun din campionat. Are impresar, dar nu prea ne-am înţeles cu băiatul. Este un italian (n.r. Federico Pastorello) . Varianta este una bună. O echipă din Bundesliga. 

Încă este posibil să se facă. Era o propunere pentru un jucător care pleacă de la Stuttgart în Arabia Saudită pe bani mulţi, iar profilul era exact Coman acolo. Este deschisă portiţa, din punctul meu de vedere”.

“7 ANI JOCI IN ROMANIA!” | Gigi Becali I-A FACUT UN SALARIU COLOSAL lui Florinel Coman

ADVERTISEMENT