Fotbal intern

Cum joacă Bogdan Vintilă în FCSB – Craiova. Surpriză imensă: Panţîru, în linia de mijloc! EXCLUSIV

22.12.2019 | 16:00
Cum joaca Bogdan Vintila in FCSB  Craiova Surpriza imensa Pantiru in linia de mijloc EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FCSB – Craiova este ultimul meci al anului 2019 în fotbalul românesc. Partida de pe Arena Națională va încheia sezonul, care va fi reluat tot de olteni, pe 31 ianuarie 2020, cu întâlnirea de acasă cu Gaz Metan Mediaș.

Bogdan Vintilă, tehnicianul celor de la FCSB, știe cum va arăta primul 11 împotriva lui Victor Pițurcă și a Craiovei. Iar marea surpriză este revenirea lui Panţîru, care va fi folosit pe un post neobişnuit pentru el, cel de “inter” stânga la mijlocul terenului!

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2.00 este cota pentru „2-3 goluri”. Vezi aici toate cotele!

Bogdan Vintilă știe cu ce prim 11 va aborda meciul FCSB – Craiova. Panţîru, “inter” stânga la mijloc!

FANATIK a aflat cum a pregătit Bogdan Vintilă meciul cu Craiova, de al cărui rezultat depinde urcarea roș-albaștrilor pe podium la terminarea sezonului de toamnă.

ADVERTISEMENT

Două au fost dilemele cu care s-a confruntat Vintilă în această săptămână. Anume problema lui Aristidis Soiledis, al cărui părinte a decedat după meciul cu Viitorul și fundașul a fost plecat câteva zile în Grecia. Plus răceala lui Florinel Coman, despre care FANATIK v-a informat în exclusivitate, care l-a oprit pe jucător de la antrenamente până vineri.

În ceea ce-l privește pe Soiledis, Vintilă a lămurit situația sa la conferința de presă dinaintea întâlnirii cu Craiova. „Este un tip puternic, am vorbit cu el, va juca. Nu știu încă pe ce post, dar va fi titular”, spune Vintilă.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a revenit la antrenamente de vineri dimineața, astfel că în ultimele două zile s-a pregătit alături de echipă. Adi Popa e pregătit să-i ia locul în caz că nu va putea să intre.

Coman era dilema: dacă nu putea fi recuperat, ar fi intrat Adi Popa

Oricum, Vintilă a pregătit și situația mai puțin probabilă în care Florinel Coman nu ar putea juca. Antrenorul a exersat la ultimele antrenamente inclusiv formula cu Adi Popa în locul brăileanului.

ADVERTISEMENT

Cum va arăta FCSB contra Craiovei: Bălgrădean – Crețu, Planic, Cristea, Soiledis – Moruțan, Popescu, Panţîru – Man, Fl. Tănase, Coman.

Față de meciul de la Viitorul, va reveni în primul 11 stoperul Iulian Cristea, care-și va lua locul lângă Bogdan Planic. Marea surpriză este legată de revenirea lui Ionuţ Panţîru. Fostul ieşean fusese pedepsit de Becali după ultimele evoluţii şi fusese scos la pauză cu Viitorul. A fost însă iertat şi introdus în primul 11 contra Craiovei, însă pe un post atipic, cel din stânga liniei de trei de la mijloc. Din schemă sare astfel Dragoş Nedelcu.

De fapt, dacă până la ora meciului nu apar probleme de ultim moment, FCSB va arăta contra Craiovei exact cum a început repriza secundă cu Viitorul: cu Florin Tănase 9 fals, cu Soiledis fundaș stânga și cu linia de trei din fața apărării formată din Ovidiu Popescu, Dragoș Nedelcu și Olimpiu Moruțan.

  • 1-0 este scorul cu care Vintilă l-a bătut în tur pe Pițurcă, primul meci al fostului selecționer pe banca „albastră”
  • 1 singură victorie și două egaluri în ultimele 17 meciuri de Casa Pariurilor Liga 1 au oltenii în fața roș-albaștrilor, victoria obținută în ziua morții lui Ilie Balaci, 2-1 pe 21 octombrie 2018
ADVERTISEMENT