Sport

Florinel Coman, sincer când a aflat grupa României de la Euro 2024. “Am fost puțin norocoși”

Florinel Coman a reacționat imediat după aflarea grupei României de la Euro 2024. Jucătorul echipei naționale are încredere că "tricolorii" pot ieși din grupele competiției.
02.12.2023 | 20:55
Florinel Coman sincer cand a aflat grupa Romaniei de la Euro 2024 Am fost putin norocosi
Florinel Coman a reacționat imediat după aflarea grupei României de la Euro 2024. Jucătorul echipei naționale are încredere că "tricolorii" pot ieși din grupele competiției. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

“Tricolorii” și-au aflat adversarele pentru Campionatul European din Germania. Florinel Coman a reacționat după aflarea grupei României de la Euro 2024. Fotbalistul celor de la FCSB a discutat despre oponentele pe care le vor întâlni în turneul final.

Reacția lui Florinel Coman după aflarea grupei României de la Euro 2024

După tragerea la sorți, Florinel Coman a reacționat la aflarea grupei României de la Euro 2024. Jucătorul echipei naționale este de părere că “tricolorii” pot ieși cu capul sus din grupe și pot merge mai departe în competiție. Secretul grupului făcut de Edi Iordănescu este unitatea și sentimentul de familie.

ADVERTISEMENT

“Am evitat multe echipe puternice și cred că am fost și puțin norocoși la tragerea la sorți. Este clar că mergem montați pentru a ieși din grupă. Este greu, până la urmă, pentru că sunt jucători foarte valoroși.

Sunt jucători care evoluează în campionate foarte puternice, dar pentru noi este o provocare foarte mare. Mergem acolo și nu avem nimic de pierdut. Trebuie să facem tot posibilul pentru a ieși din grupă.

ADVERTISEMENT

Îmi dă încredere în acest lucru jocul pe care l-am făcut în ultimele meciuri. Și familia care s-a creat în jurul echipei naționale, cu jucători, staff, toată lumea. Și asta chiar îmi dă curaj”, a spus Florinel Coman.

Când joacă România primul meci la EURO 2024

România și-a aflat adversarele de la Campionatul European 2024 în urma tragerii la sorți care a avut la Hamburg, Germania. FANATIK vă prezintă programul complet al meciurilor de la turneul final. Când intră în scenă naționala României.

ADVERTISEMENT

Grupa României de la Euro 2024:

  • Belgia
  • Slovacia
  • România
  • Israel / Bosnia / Ucraina

România va înfrunta una dintre Israel, Bosnia Herțegovina, Islanda sau Ucraina în prima etapă a fazei grupelor din Grupa E la Campionatul European de anul viitor din Germania. Duelul va avea loc la Munchen, pe stadionul lui Bayern, pe 17 iunie.

Programul României în Germania:

  • 17 iunie – România – Israel / Bosnia / Ucraina (München)
  • 22 iunie – Belgia – România (Köln)
  • 26 iunie  – Slovacia – România (Frankfurt)
ADVERTISEMENT