Sport

Florinel Coman, un nou “război” cu Marcel Bîrsan! Vedeta FCSB s-a enervat în prima repriză a derby-ului cu Rapid

Florinel Coman a fost extrem de nervos în finalul primei reprize a derby-ului FCSB - Rapid. Extrema gazdelor a intrat din nou în conflict cu Marcel Bîrsan și a fost avertizat.
20.04.2024 | 21:56
Florinel Coman un nou razboi cu Marcel Birsan Vedeta FCSB sa enervat in prima repriza a derbyului cu Rapid
Florinel Coman, un nou "război" cu Marcel Bîrsan! Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a trecut de la extaz la agonie în prima repriză a meciului FCSB – Rapid. După ce golul său marcat în minutul 3 a fost anulat pentru ofsaid, s-a bucurat alături de colegi pentru reușita lui Darius Olaru. Totuși, finalul de repriză a fost unul trist pentru echipa sa.

Florinel Coman, un nou “război” cu Marcel Bîrsan!

Rapidiștii au revenit formidabil prin golurile înscrise de kosovarii Krasniqi și Rrahmani. Finalul de primă repriză a fost unul tensionat. În minutul 42, Florinel Coman s-a ales cu un cartonaș galben după proteste vehemente la adresa centralului Marcel Bîrsan.

ADVERTISEMENT

Cei doi au avut un adevărat “război” în decembrie anul trecut, la meciul FCSB – Oțelul 0-2. Atunci, Coman l-a înjurat pe Bîrsan și a primit un “galben” în minutul 58, iar în prelungiri a încasat al doilea avertisment și a fost eliminat.

Extrema celor de la FCSB putea fi eliminat direct la acel episod, ceea ce nu a fost cazul și la faza din derby-ul FCSB – Rapid. „Trebuia eliminat pentru injurii. Pentru astfel de manifestări există o singură culoare a cartonașului, roșu. E greu de înțeles de ce Bîrsan nu-l elimină pe Coman și cum acceptă. E la 2-3 metri. Nu poate spune că nu vede și nu aude. Coman a înjurat tot meciul, a fost foarte nervos.

ADVERTISEMENT

La unele faze avea dreptate, dar de la a avea dreptate până la a înjura la fiecare acțiune e distanță mare”, a fost comentariul fostului arbitru Constantin Zotta după episodul Coman versus Bîrsan din FCSB – Oțelul 0-2.

Coman pleacă de la FCSB la finalul sezonului

Florinel Coman va pleca la Al Duhail, din Qatar, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK. La arabi, fotbalistul de 26 de ani va încasa un salariu fabulos, de 2 milioane de dolari pe an și va avea un contract pe 4 ani.

ADVERTISEMENT

Acest salariu îl plasează pe Coman în top 3 cel mai bine plătiți fotbaliști români, după Drăgușin, cu 3 milioane de euro la Tottenham, și Nicolae Stanciu, cu 2,6 milioane de euro în Arabia Saudită.

Echipele de start:
FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Coman. Rezerve: Udrea, Vlad, Panțîru, Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Toma, Băluță, Alhassan, Rădăslăvescu, D. Popa. Antrenor: Elias Charalambous

ADVERTISEMENT

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Hromada, Krasniqi – Hasani, Rrahmani, Petrila. Rezerve: Drăghia, Bădescu, D. Grigore, Onea, Cristea, Cepoi, Emmers, Papeau, Cîrjan, El-Sawy, Bamgboye, Burmaz. Antrenor: Bogdan Lobonț.

ADVERTISEMENT