Life

Florinel de la Vișina, făcut praf de fratele lui Philip Clements: ”E o lipitoare și a primit ce și-a dorit”

07.06.2020 | 11:36
Florinel de la Visina facut praf de fratele lui Philip Clements E o lipitoare si a primit ce sia dorit
ADVERTISEMENT

Familia fostului preot britanic Philip Clements l-a atacat fără mănuși pe Florinel de la Vișina despre care spun că nu a avut niciodată sentimente pentru soțul său și doar a profitat de pe urma lui. Frații fostului pastor consideră că Florin Marin a primit într-un final ce a meritat.

Florinel de la Vișina, atacat de frații fostului său soț

Relația de iubire dintre Florin Marin și Philip Clements a fost una controversată încă de la început, fostul preot britanic renunțând la tot pentru a se muta în România. Frații fostului preot nu au văzut cu ochi buni relația lor spunând că Florin Marin nu l-a iubit niciodată pe Philip Clements.

ADVERTISEMENT

Tony Clements, unul dintre frații vicarului, a mărturisit că a fost sunat de Florin Marin în noaptea în care a murit acesta, însă nu i s-a părut că tânărul ar fi prea afectat. Bărbatul a declarat că Florinel de la Vișina nu a avut niciodată sentimente pentru soțul său și doar s-a bucurat de banii și averea sa.

„Este un profitor. I-am zis de la început. De ce ar fi interesat un tinerel de un bătrân de 81 de ani? Nu l-a iubit niciodată”, a spus Tony Clements, fratele fostului preot britanic pentru The Sun. 

ADVERTISEMENT

Frații lui Philip Clements, cuvinte dure la adresa lui Florin Marin

„A spus că a plâns timp de două zile, dar nu părea prea supărat la telefon. Florin e o lipitoare și a primit ce și-a dorit mereu”, a mai precizat Tony Clements.

De aceeași părere este și celălalt frate al lui Philip Clements, Brian, care a declarat că Florin Marin are acum tot ce și-a dorit, dar nu de pe urma muncii sale, ci pentru că a profitat de bunătatea soțului său.

ADVERTISEMENT

Florinel de la Vișina, tânărul în vârstă de 27 de ani, a insistat asupra faptului că Philip Clements nu și-ar fi dorit să fie trist după moartea sa. Mai mult decât atât, soțul fostului preot britanic a mărturisit că nu este vina sa că a rămas cu averea lui Philip.

Trupul neînsuflețit al lui Philip Clements a fost incinerat, aceasta fiind ultima sa dorință. Florin Marin a declarat că cenușa urmează să fie împrăștiată pe un lac din Capitală, frații fostului preot nedorind să vină în România pentru această ceremonie.

ADVERTISEMENT

„Mi-a spus că mă va anunța când o va face pentru a mă gândi la el. Nu aș vrea să merg acolo”, a mai spus Tony Clements, potrivit sursei citate mai devreme.

 

ADVERTISEMENT