Sport

Focar de COVID-19 la FCSB! Edi Iordănescu și staff-ul său sunt infectați. Cine va sta pe bancă la meciul cu Mioveni

Edi Iordănesc și staff-ul său sunt infectați cu COVID-19 și nu vor putea face deplasarea la meciul de la Buzău cu CS Mioveni.
12.10.2021 | 14:02
Focar de COVID19 la FCSB Edi Iordanescu si stafful sau sunt infectati Cine va sta pe banca la meciul cu Mioveni
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivite că Adrian Șut este în izolare, după ce un apropiat al familiei a fost infectat cu COVID-19.

De altfel, gsp.ro a anunțat că și Constantin Budescu are o răceală și este în carantină deși nu a fost depistat pozitiv la coronavirus. Situația însă se pare că este mult mai gravă, iar Edi Iordănescu alături de întreg staff-ul său au fost infectați, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

Șoc la FCSB! Edi Iordănescu și staff-ul său sunt infectați cu COVID-19

Conform informațiilor prezentate de sursa citată, Edi Iordănescu și întreg staff-ul său se află în carantină, iar ședința de pregătire a fost condusă de Mihai Pintilii.

Se pare că situația este și mai gravă, pentru că portarul Cătălin Straton ar fi fost de asemenea depistat pozitiv la testul pentru COVID-19.

ADVERTISEMENT

De-a lungul pandemiei, FCSB a avut foarte multe probleme cu jucătorii infectați cu COVID-19, sezonul european de anul trecut fiind compromis din cauza unui focar la echipă, care i-a lăsat în meciurile cu Backa Topola și Slovan Liberec fără cei mai importanți jucători.

Fanatik a aflat că Adrian Șut are un caz de COVID-19 în familie și se află în izolare

Din informațiile FANATIK, Adrian Șut a intrat în izolare și a lipsit de la amicalul cu Astra Giurgiu și de la celelalte antrenamente. Mijlocașul a intrat în izolare după ce un membru al familiei a fost infectat cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Deși primele teste au ieșit negative, jucătorul se află în carantină fiind contact direct. De altfel, Adrian Șut a mai fost infectat în trecut cu coronavirus și a lipsit de la mai multe partide timp în care a fost în izolare.

Cine se mai află în staff-ul lui Edi Iordănescu

Alexandru Radu este mâna dreaptă a lui Edi Iordănescu și îndeplinește rolul de antrenor secund al echipei, fiind cel care îl ajută cel mai mult pe antrenorul FCSB-ului. Iordănescu are încredere maximă în „Cartof”, cum este poreclit, mai ales că a mai lucrat cu el în trecut.

ADVERTISEMENT

Staff-ul lui Iordănescu Jr. este completat de Mihai Stoica (delegat), preparatorul fizic Thomas Neubert, medicul echipei Flavian Arămitu și fizioterapeutul Sorin Cristof.

Din staff mai fac parte preparatorul fizic Ovidiu Kurti, antrenorul cu portarii Marius Popa, masorii Cătălin Fandel și Aurel Neacșu, dar și magazionerul Ion Pistor.

Mihai Pintilii, la primul meci pe banca FCSB-ului în mandatul lui Edi Iordănescu

Mihai Pintilii este cel care va sta pe bancă la meciul de la Buzău dintre FCSB și CS Mioveni, din etapa a 12-a din Liga 1.

Fostul jucător al FCSB revine astfel în această postură, după ce de la venirea lui Edi Iordănescu nu a mai luat loc pe banca echipei.

Patronul Gigi Becali l-a numit antrenor secund în timpul mandatului lui Dinu Todoran, deși Pintilii nu deține nicio licență și este înregistrat drept delegat, poziție pe care se află în acest moment Mihai Stoica.

De la ce meciuri ale FCSB-ului va lipsi Edi Iordănescu

Edi Iordănescu va ieși din carantină, conform legii, abia după 14 zile, adică pe data de 25 octombrie 2021. Astfel, va rata fără doar și poate meciurile cu CS Mioveni și Farul Constanța.

Antrenorul FCSB-ului nu are simptome și se simte bine. Iordănescu Jr. va ieși din izolare exact după meciul de la Ovidiu cu echipa lui Gheorghe Hagi.

Ce a spus Edi Iordănescu cu privire la vaccinarea anti-COVID-19: „Avem discuții și în sensul ăsta cu băieții, e foarte important ce fac și ei în timpul liber. Trebuie să fie atenți, să stea alături de familie și să evite ieșirile în medii necontrolate. Nu, vaccinarea e un subiect mai delicat pe care nu vreau să îl expun.

Eu am informații de la doctor în sensul ăsta, în trecut aproape toți jucătorii de aici au trecut prin această problemă, au depăsit-o cu bine, până la urmă e important să reușești să fii responsabil, pentru că există riscul să te infectezi și dacă ai vaccin, și nu ne ajută cu nimic. Sigur, e mai bine pentru sănătatea lor (n.r. – să se vaccineze)”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 1,62 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT