Focuri de armă și o urmărire spectaculoasă în București. Patru indivizi, prinși în timp ce spărgeau mașini

Adrian Baciu   
în HotNews
23/10/2020, 09:27
Focuri de armă și o urmărire spectaculoasă în București. Patru indivizi, prinși în timp ce spărgeau mașini
Focuri de armă și o urmărire spectaculoasă în București. Patru indivizi, prinși în timp ce spărgeau mașini. Sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Noapte albă pentru Poliția Capitalei. S-au tras focuri de armă din partea agenților și a avut loc o urmărire spectaculoasă pentru a prinde mai mulți indivizi care comiteau infracțiuni.

Din primele informații, patru bărbați din București au fost depistați în flagrant în timp ce încercau să spargă mai multe mașini din Sectorul 3.

La rândul lor, hoții erau în acțiune cu două mașini, iar în momentul în care au sesizat forțele din Poliție au încercat să scape. De aici a început o urmărire ca în filme și s-au auzit mai multe focuri de armă.

Focuri de armă în București. Patru indivizi, prinși în timp ce spărgeau mașini

Biroul de presă al Poliției Capitalei anunță că patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani au fost surprinși de polițiști în noaptea de joi spre vineri în timp ce furau catalizatoarele mai multor autovehicule, în Sectorul 3 din Capitală.

Pentru a încerca să-i oprească, poliţiştii au tras 12 focuri de armă. Hoții în cauză veniseră cu două autoturisme şi au încercat să fugă.

”În noaptea de 22/23.10.2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Poliţia Sectorului 3, au efectuat o acţiune operativă asupra unui grup compus din 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani, surprinşi în flagrant delict în timp ce sustrăgeau catalizatoare de la autoturisme.

Bărbaţii s-au deplasat cu 2 autoturisme şi au încercat să scape, dar au fost imobilizaţi de poliţişti”, anunţă Poliţia Capitalei.

Nu s-au înregistrat victime

Poliția informează că, deși s-a folosit armamentul din dotare, fiind trase 12 focuri de armă în plan vertical, din fericire nu s-au raportat victime.

La această oră, cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru infracţiunea de furt calificat: 2 acte materiale, unul consumat şi o tentativă – şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Închide ×