Fotbal intern

Fost campion al României, închis pentru 3 ani şi 2 luni. A ucis un om

Fost campion al României cu Unirea Urziceni în 2009, Răzvan Pădureţu trece prin momente dificile....
07.05.2017 | 09:59
Fost campion al Romaniei inchis pentru 3 ani si 2 luni A ucis un om
ADVERTISEMENT

Fost campion al României cu Unirea Urziceni în 2009, Răzvan Pădureţu trece prin momente dificile.

Fotbalistul a ajuns după gratii pentru că a omorât un pieton într-un accident rutier şi a fugit de la locul accidentului. Acesta a fost luat de acasă vineri de poliţişti şi încarcerat, după ce hotărârea de condamnare la 3 ani şi două luni de închisoare a rămas definitivă.

ADVERTISEMENT

3 ani şi 2 luni de închisoare

Iniţial, Răzvan Pădureţu a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Cornetu la 3 ani şi două luni de închisoare pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Fostul campion al României a făcut apel, soluţionat joia trecută.

Astfel, Curtea de Apel Bucureşti a confirmat hotărârea primei instanţe şi fotbalistul a fost dus de poliţişti la penitenciar pentru executarea pedepsei.

ADVERTISEMENT

Răzvan Pădureţu era mijlocaşul formaţiei Metalul Reşiţa.

Asta nu e tot. După ce Răzvan Pădureţu a ajuns la închisoare, societatea la care victima avea poliţă RCA trebuie să plătească daune în valoare de 875.000 de lei.

Accidentul a avut loc în 2014

“Duminică, 28 septembrie (n.r. 2014), în jurul orelor 20:00, un bărbat de 44 de ani a fost accidentat mortal de un individ aflat la volanul unei maşini de lux. Victima era din Judeţul Teleorman, comuna Poeni, însă locuia în zona Berceni, acolo unde a avut loc şi impactul. Iniţial, autorul accidentului a fost necunoscut, însă, a doua zi, mai exact luni, 29 septembrie, în jurul orelor 16:00, el a fost identificat în perdoana lui Pădureţu Răzvan. Imediat, oamenii legii au acţionat şi l-au reţinut 24 de ore, apoi a fost prezentat Judecătoriei Cornetu cu propunere de arestare preventivă. În urma declaraţiilor, s-a decis ca autorul accidentului să fie lăsat să plece şi să fie cercetat sub control judiciar, astfel că, în perioada anchetei, el are interdicţie de a părăsi localitatea”, spunea purtătorul de cuvânt de la IPJ Ilfov, Roxana Vasile.

ADVERTISEMENT