Life

Fost concurent la Survivor România, arestat după ce a răpit şi bătut crunt un bărbat. Cum și-a umilit victima

Un fost concurent la Survivor România a ajuns după gratii, după ce a agresat fizic un bărbat. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.
23.12.2023 | 19:58
Fost concurent la Survivor Romania arestat dupa ce a rapit si batut crunt un barbat Cum sia umilit victima
Un fost concurent la Survivor România a fost arestat/ foto: captură youtube
ADVERTISEMENT

Fost concurent la Survivor România, arestat! Alin Chirilă, fost concurent la Survivor România, trece prin momente dificile! Acesta a fost reținut de autorități înainte de Crăciun, după ce a răpit din casă un bărbat din Galaţi. Ulterior, l-a bătut în propria maşină timp de oră.

Un fost concurent la Survivor România a fost arestat

Alin Chirilă, fost concurent în competiția Survivor România, are probleme cu legea. Campionul la MMA a reținut de poliţişti, după ce ar fi bătut crunt un bărbat. Incidentul s-a produs la Galați, înainte cu câteva zile de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, Alin Chirilă voia să facă rost de adresa unui individ cu care fratele său se afla în conflict de mai multă vreme. Așadar, s-a dus glonț la casa bărbatului din Galați, l-a răpit și l-a abuzat fizic chiar în propria mașină, timp de o oră. El ar fi fost ajutat chiar de fratele lui.

În cursul zilei de astăzi, au fost retinuti doi frați, cu vârstele de 35, respectiv 24 de ani, din comuna Cavadinești, județul Galați. Este acuzat de violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și lovire sau alte violențe.

ADVERTISEMENT

În noaptea de 16/17.12.2023, cei doi frați ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului unui alt bărbat, iar cand acesta ar fi ieșit din casă, cei doi l-ar fi agresat fizic, după care l-au luat cu ei și l-au introdus în autoturismul cu care s-au deplasat la această adresă, împotriva voinței celui agresat”, potrivit unor surse judiciare, citate de stiripesurse.ro. 

Cum și-a umilit Alin Chirilă victima

După ce l-a bătut crunt, Alin Chirilă nu s-a lăsat cu una cu două și l-a pus pe bărbat să se spele la o fântână din apropiere ca să nu-i murdărească maşina. În plus, victima ar fi fost amenințată că dacă sună la poliţie, va fi abandonat fără haine într-o pădure.

ADVERTISEMENT

După ce a ieșit la iveală incidentul, fostul concurent la Survivor România a fost dus cu duba de la Timişoara, acolo unde locuiește cu familia lui. El a fost audiat și reținut pentru următoarele 24 de ore. În zilele următoare, Alin Chirilă el va fi prezentat judecătorului cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

A ieși cu scandal din competiție

La finalul lunii aprilie 2023, Alin Chirilă, campion la MMA, a fost eliminat de la Survivor România. Înainte să părăsească competiția din Republica Dominicană, concurentul a fost protagonistul unui scandal monstru. S-a certat cu un coleg și aproape că a sărit să-l bată!

ADVERTISEMENT

Colegul lui, Robert Moscalu, și-a rătăcit bandana, iar concurenții i-au sugerat să o ia pe Alin Chirilă sau pe a lui Andrei Krișan. În acel moment, Robert Moscalu i-a numit pe cei doi orfani. Alin Chirilă a răbufnit și a fost la un pas să-l ia la bătaie.

„Cum te-ai gândit tu să ne faci pe mine și pe Krișan orfani? Cum p**a mea să zici tu despre noi așa ceva, în condițiile în care ambii noștri părinți trăiesc? Cum să-ți permiți tu așa ceva?”, spunea luptătorul MMA, la PRO TV.

ADVERTISEMENT