News

Fost director al CFR, acuzat că-și supunea copiii la un adevărat chin. Ce erau obligați să facă

Un fost director al CFR e acuzat că-și teroriza copiii, obligându-i să facă lucruri de care anchetatorii s-au îngrozit, care au ieșit acum la iveală.
14.11.2022 | 15:26
Fost director al CFR acuzat casi supunea copiii la un adevarat chin Ce erau obligati sa faca
Fost director CFR, acuzat de lucruri inimaginabile. Foto: Ziare.com
ADVERTISEMENT

Totul a început cu moartea mamei copiilor, moment în care tatăl acestora a început să-i chinuie. Fost director general al Telecomunicații CFR SA, Nicolae-Ciprian Vrânceanu a fost reținut de polițiști pentru ”rele tratamente aplicate minorului și amenințare”.

Fost director al CFR, acuzat că-și abuza copiii

Cei trei băieți ai directorului, dintre care doi sunt minori, i-au făcut plângere penală tatălui, reclamând că au fost supuși unor ”umilințe greu de suportat” și amenințări.

ADVERTISEMENT

”S-a reținut că, în perioada ianuarie 2020 – octombrie 2022, inculptatul – tata al celor trei persoane vătămate – le-a supus pe acestea la o serie de acte de natură a le pune în pericol dezvoltarea fizică, intelectuală și, în primul rând, morală.

Este vorba de o infracțiune de amenințare – una dintre persoanele vătămate a fost amenințată cu moartea – a obligat cele trei persoane să vizioneze o înregistrare video de natură a le pune în pericol dezvoltarea morală.

ADVERTISEMENT

Le punea să asiste la o serie de ședințe în care le vorba despre lucruri de natură să le pună în pericol dezvoltarea morală”, a declarat procurorul Radu Năstac, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Conform Adevărul, copiii erau obligați să întrețină relații sexuale cu escorte, iar totul era filmat de tatăl lor. Mai mult, bărbatul le-a arătat diverse filme interzise minorilor, lucru care le-a afectat psihicul.

ADVERTISEMENT

Ciprian Vrânceanu a fost arestat în 12 noiembrie, fiind trimis în judecată și pentru acte de corupție. Cei doi copii minori au ajuns în custodia Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

În dosarul de corupție în care e anchetat, Ciprian Vrânceanu e acuzat de abuz în serviciu pentru că ar fi încheiat zeci de contracte care nu erau necesare, prin care a creat un prejudiciu de trei milioane de lei.

ADVERTISEMENT

Vrânceanu a mai fost director la Romtelecom Covasna și a fost, pentru o perioadă scurtă de timp, prim-vicepreședinte al Partidului Democrat Liberal Covasna, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT