Fotbal intern

Fost lider de galerie al lui Dinamo, atac suburban la Cortacero: ”Fix aurolacul de la Gara de Nord”

10.02.2021 | 14:43
Fost lider de galerie al lui Dinamo atac suburban la Cortacero Fix aurolacul de la Gara de Nord
ADVERTISEMENT

Dinamo București este în continuare clubul nimănui. În acest sens, un fost lider al galeriei din Ștefan cel Mare a atacat în termeni duri un posibil ”blat” între Pablo Cortacero și Ionuț Negoiță.

Cunoscut sub apelativul ”Profesorul”, Mihnea Ionescu, fostul șef de galerie al lui Dinamo, este de părere că presupusul finanțator al clubului, spaniolul Pablo Cortacero, este omul fostului patron, Ionuț Negoiță,

ADVERTISEMENT

Mihnea Ionescu s-a dezlănțuit într-un limbaj suburban la adresa celor doi, pe care îl suspicionează de ”blat” în ceea ce privește vânzarea/achiziționarea clubului Dinamo.

L-a comparat pe Cortacero cu un aurolac

Mihnea Ionescu a fost membru fondator al Asociației ”Doar Dinamo București”, cea care susține în continuare financiar clubul din Ștefan cel Mare. Între timp a trecut în opoziție și reprezintă Asociația ”Dinamoviști Pentru Dinamoviști” ( ADPD).

ADVERTISEMENT

Fostul lider al galeriei lui Dinamo a folosit un limbaj deviant pentru a descrie relația dintre spaniolul Pablo Cortacero și Ionuț Negoiță.

”În această afacere Pablo Cortacero a jucat exact rolul pe care-l are aurolacul de la gară când este vizitat de niște patroni care vor să închidă niște firme și nu știu cui să le predea.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că spaniolii au venit cu 500.000 de euro, eu cred că Negoiță le-a dat 500.000 de euro ca să-l exonereze de orice răspundere ulterioară”, a declarat Mihnea Ionescu, la GSP.

Teoria ADPD vizavi de relația Cortacero – Negoiță

Reprezentantul Asociației ”Dinamoviști Pentru Dinamoviști” și-a argumentat teoria conform căreia Pablo Cortacero și Ionuț Negoiță ar controla împreună clubul Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Pe acești acționari spanioli, noi îi bănuim că reprezintă o interfață a aceluiași Negoiță, care și-a păstrat dreptul de a discuta vânzarea clubului, ceea ce mi se pare anormal.

Din moment ce ai vândut un club, nu cred că e normal să mai ai drept de preemțiune la o revânzare a acestuia. După ce s-a făcut vânzarea, domnul Negoiță nu le-a mai pus luni întregi întrebări spaniolilor legate de bunul mers al societății.

Asta însemnă că Negoiță bănuia că spaniolii știu ce au de făcut, sau că spaniolii știau ce au de făcut tocmai de la Negoiță: o descărcare de gestiune”, a mai spus Mihnea Ionescu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT