News

Fost secretar de stat PSD, ajuns șaman în Ecuador. Victor Alexeev vrea să practice ”medicina ancestrală” în România. Video

Victor Alexeev, fost secretar de stat în Guvernul Dăncilă, a ajuns șaman în Ecuador. Vrea să aducă ”medicina ancestrală” în România
11.04.2023 | 15:32
Fost secretar de stat PSD ajuns saman in Ecuador Victor Alexeev vrea sa practice medicina ancestrala in Romania Video
Victor Alexeev a fost secretar de stat în guvernul Viorica Dăncilă Sursa foto: Facebook Victor Alexeev / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Alexeev este locotenent-colonel de poliție în rezervă, a fost președintele PSD Republica Moldova sub Liviu Dragnea și Victor Ponta și secretar de stat pentru românii de pretutindeni în guvernul Vioricăi Dăncilă.

Fost secretar de stat PSD, ajuns șaman în Ecuador

Victor Alexeev, care între timp a renunțat la politică, a ajuns șaman în Ecuador. Nu orice fel de șaman, ci un vindecător suprem care ar putea vindeca toate bolile grave. Cel puțin așa susține într-un clip postat pe Facebook în care își anunță intenția de a efectua un turneu şamanic în România.

ADVERTISEMENT

”Eu am trăit deja cinci vieți. Acum, în cursul celei de-a cincea, deja trăiesc alte două vieți, dacă cunoașteți cum decurge timpul. Timpul nu decurge linear, ci decurge în spirală. Uitați-vă la elicea elicopterului lui Da Vinci și veți înțelege cum decurge timpul”, spune Alexeev.

Tot prin intermediul aceleiași filmări, fostul secretar de stat PSD își anunță dorința de a fonda un centru de ”medicină ancestrală” și în România pentru care cere sprijinul parlamentarilor din țara noastră și din Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

”Fondez aici un institut de cercetare”, spune Alexeev. ”Îmi doresc foarte mult să am o înțelegere în Parlamentul României, în Parlamentul Republicii Moldova, în ambele guverne, și poate ne permitem noi să construim un centru care va fi unic în lume cu această medicină ancestrală.

Dacă nu se poate să am această înțelegere voi rămâne în Ecuador. Este foarte departe, dar îmi doresc pentru poporul meu să las o moștenire și aș putea să o las dacă aș avea această înțelegere la oamenii politici”, mai afirmă fostul șef PSD Moldova.

ADVERTISEMENT

În pielea goală și desenat cu diverse simboluri, Alexeev insistă că ăsta ar fi ”portul tradițional al vechilor incași” și fumează un ”tutun amazonian amestecat cu vreo 15 ierburi”, dintre care unele, pe care le enumeră mândru, printre care și ayahuasca, sunt halucinogene.

Oameni excepționali în PSD

Fostul secretar de stat vorbește despre puterile sale de șaman timp de aproximativ 10 minute, după care aduce laude unor oameni excepționali din PSD, care ”doresc din toată inima să facă bine”.

ADVERTISEMENT

”Vreau să mulțumesc foștilor mei colegi din PSD, dar și altor parlamentari cu care mă cunosc personal și vrea să să vă spun că există foarte multă lume excepțională în aceste partide. Nu aveți această răutate să-i blamați pe toți. Da, poate fac mulți și greșeli. Dar sunt niște oameni deosebiți și cu adevărat doresc din toată inima să facă bine.

Pot și să nominalizez. Începând de la toți deputații și președintele CJ Vaslui (Dumitru Buzatu n.r.) și toți deputații din județul Vaslui. Pot să enumăr enorm de mulți: președintele PSD, foștii președinți ai PSD au fost niște oameni excepționali.

Doresc să nu-i amestecați cu noroi pe fiecare membru de la un partid sau de la altul. Există foarte multă lume cu inimă mare în acest partid.

Vreau să felicit cu această ocazie și pe doamna ministru Natalia Intotero, care este o doamnă deosebită, acum este președinta Comisiei pentru Educație și știu cu câtă inimă s-a implicat în problemele românilor de pretutindeni și acum în problemele educației”, mai spune Victor Alexeev.

ADVERTISEMENT