Life

Puya și Melinda de la America Express, cazați în casa unui vrăjitor: ”Avea gândurile încurcate”

Puya și Melinda de la America Express, sub același acoperiș cu un șaman. Ce a dezvăluit rapperul despre experiența din Mexic.
07.02.2023 | 23:01
Puya si Melinda de la America Express cazati in casa unui vrajitor Avea gandurile incurcate
Puya și Melinda de la America Express, sub același acoperiș cu un șaman. Ce a dezvăluit rapperul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul cântăreț și frumoasa sa soție s-au cazat în casa unui vrăjitor despre care concurentul de pe Drumul Aurului a declarat ulterior că avea gândurile încurcate. Vedeta de la Antena 1 s-a speriat destul de tare.

Puya și Melinda de la America Express, sub același acoperiș cu un șaman. Ce a dezvăluit rapperul

Puya și Melinda de la America Express au avut parte de o experiență unică după ce au ajuns să doarmă sub același acoperiș cu un șaman din Mexic. Cei doi participanți de la Antena 1 au aflat lucruri interesante despre gazdă.

ADVERTISEMENT

Vrăjitorul care le-a oferit un loc unde să doarmă a mărturisit în reality show-ul moderat de Irina Fodor că duce tradiția din tată în fiu, fiind specializat pe magie albă și ritualuri cu sfinți, lucru care l-a speriat pe rapper.

Deși se numea Anghel, șamanul avea pe piele tatuată o pentagramă și mai multe cruci întoarse, artistul scoțând la iveală medalionul pe care îl poartă la gât și care demonstrează că este o persoană cu frică de Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

„Totul a început de la tata. De mic vedea altfel lucrurile. Diviniza anumite lucruri. E ca atunci când simți că urmează să se întâmple ceva și chiar se întâmplă. Face asta de 42-43 de ani”, a povestit tânărul care i-a găzduit pe Puya și Melinda la America Express, scrie a1.ro.

Puya, detalii despre cazarea primită în America Express

„N-am vrut să o sperii. Și ea și eu am călcat gândacul pe care l-am văzut în casă. Au fost de treabă. El se trezea la 12, avea o casă mare, aranjată, bănuți și de bere, stătea bine. 

ADVERTISEMENT

Scot și eu asta de la bisericĂ (n.r crucea pe care o poartă la gât) și dacă tu o vezi, dă-te mai încolo. Nu părea un băiat rău, dar cu siguranță avea gândurile încurcare.

Bunică-mea spunea să nici nu-i zic numele (n.r lui Lucifer), dacă mai spui și tâmpeniile astea, să ne ferească Dumnezeu să fie adevărat, că nu te mai scapă…

ADVERTISEMENT

Mi-am cerut scuze și apoi m-am dus să dorm, nici nu mai conta în casa cui dormeam”, a mărturisit Puya despre experiența pe de Drumul Aurului, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT