Life

Fosta concurentă de la Mireasa care este însărcinată pentru prima dată: ”Băiețelul meu vine pe lume în curând”

O fostă participantă la emisiunea Mireasa a anunțat că este însărcinată pentru prima oară. Va avea un băiețel, în curând.
17.04.2024 | 13:01
Fosta concurenta de la Mireasa care este insarcinata pentru prima data Baietelul meu vine pe lume in curand
Concurenta a dat vestea de ziua sa de naștere. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Bucurie mare pentru o fostă participantă de la Mireasa. Este însărcinată pentru prima oară și a dat vestea admiratorilor săi chiar de ziua ei, într-o postare pe contul personal de Instagram: ”Băiețelul meu vine pe lume în curând”, a scris fosta concurentă.

Fosta concurentă de la Mireasa care va deveni mamă pentru prima oară

Tânăra a luat parte la emisunea matrimonială, de pe Antena 1, în sezonul al doilea. A intrat în competiție cu gândul că își va găsi sufletul pereche, dar nu a avut succes. La câteva săptămâni după filmări, a fost eliminată.

ADVERTISEMENT

”Eu încă de ieri am avut un presentiment. Le tot ziceam fetelor să spălăm hainele, mă gândeam să-mi adun pantofii. Rolul meu nu prea exista, nu eram cu cineva, dar mă așteptam.

Le mulțumesc tuturor că m-au votat până acum și până acum am fost în TOP”, au fost cuvintele tinerei atunci când a aflat despre eliminarea sa din casa emisiunii Mireasa.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Cătălina Stănescu. Chiar dacă nu și-a găsit mare dragoste la Mireasa, iată că a reușit în afara emisiunii. Nu se cunosc detalii despre norocos, deoarece îl ține ”ascuns” pe rețelele de socializare.

Cătălina Stănescu de la Mireasa va avea un fiu

Cătălina Stănescu pare foarte hotărâtă să aibă o relație serioasă cu misteriosul partener de viață, deoarece îi va dărui peste câteva luni un fiu. Până pe data 6 aprilie, și-a ținut sarcina secretă față de admiratori. Și-a anunțat urmăritorii că așteaptă un copil chiar în ziua când ea a împlinit 27 de ani.

ADVERTISEMENT

Cătălina este nerăbdătoare să-și aducă bebelușul pe lume și să-l țină în brațe. Îl consideră o minune și a mărturisit că a ajuns în etapa în care iubește din adâncul inimii sale. ”27 de neprețuit! Iubesc cum nu am crezut că se poate, minunea vieții mele se întâmplă. Băiețelul meu vine pe lume în curând”, a notat tânăra pe Instagram.

Catalina Stanescu de la Mireasa este insarcinata
Cătălina Stănescu, însărcinată. Sursa foto: Instagram

 

Fosta participantă a primit o mulțime de mesaje de felicitare din partea celor care o apreciază. ”Sunt sigură ca vei fi o mămică minunată 💙 La mulți ani ! Vă iubesc”/”Felicitări la mulți ani binecuvântați alaturi de minunea ta”/”Felicitări,Cătă! La mulți ani binecuvântați alături de minunea ta!🥂naștere ușoară și multă sănătate!”, au scris internauții.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aflați despre Cătălina și că a fost cerută de soție anul trecut. Într-o altă postare pe Instagram ea și-a fotografiat inelul care i-a fost pus pe deget, semn că a spus marele ”Da!” și la fel a preferat discreția față de cel care o face fericită.

ADVERTISEMENT