Life

Fostă concurentă la Puterea dragostei, iubire secretă cu un turc fără să știe Kanal D

08.10.2020 | 11:10
Fosta concurenta la Puterea dragostei iubire secreta cu un turc fara sa stie Kanal D
O fostă concurentă de la Puterea dragosrei a avut o idilă în afara casei. Foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

O fostă concurentă de la Puterea dragostei a scăpat porumbelul! A avut o relație paralelă cu emisiunea în care participa, lucru pe care le-a ascuns producătorilor de la Kanal D!

Deea de la Puterea dragostei 1, idilă cu un turc în timpul emisiunii

Este vorba despre Andreea Ghinescu, cunoscută ca Deea, iar dezvăluirea despre idila secretă din Istanbul a făcut-o chiar ea într-un live făcut de Bogdan Mocanu, fostul iubit al Andrei Volos.

ADVERTISEMENT

Deea a spus că pe parcursul șederii în Istanbul s-a iubit cu un turc, iar povestea ei a fost una foarte frumoasă, însă secretă. Bruneta a mai spus că dacă ar fi intrat adevăratul ei iubit în casă le-ar fi dat clasă tuturor băieților.

„Bogdan n-a făcut (n. red. relație în afara emisiunii), eu sigur am făcut. Știi ce n-a știut multă lume? Eu am trăit o poveste frumoasă în Turcia, dar lumea a dormit”, a spus fosta concurentă de la Puterea dragostei pe live.

ADVERTISEMENT

„Tu ți-ai găsit un turc acolo?! Ce nebună ești! O sun acum pe doamna Mantea să intre pe live”, a fost reacția lui Bogdan Mocanu.

„Dacă-l aduceam dădea clasă la toți”

„Dacă-l aduceam în emisiune dădea clasă la toți”, a răspuns Deea.

Dându-și seama că a dat-o în bară, încălcând regulamentul competiției, Andreea a spus apoi că totul a fost o glumă nedorind să pună într-o lumină proastă producția emisiunii de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Bogdan a chicotit complice și a acceptat de dragul lumii gluma făcută de Ghinescu, realizând și el apoi că participă la o conversație publică și că ar putea avea repercusiuni chiar și asupra actualilor concurenți de la Puterea dragostei.

Andreea fusese eliminată din competiție în primul sezon, dar a revenit ulterior în casă, după ce i s-a acordat o a doua șansă. A fost una dintre concurentele cheie din sezonul pe care l-a câștigat Bogdan Mocanu, cu care a rămas foarte bună prietenă chiar și la un an de la ediția în care au participat cei doi.

ADVERTISEMENT
puterea dragostei
Deea Ghinescu de la Puterea dragostei, sezonul 1, s-a dat de gol în live-ul cu Bogdan Mocanu