Life

Fosta ispită Irina de la Insula iubirii a avut cancer. Declarații sfâșietoare

13.10.2020 | 13:41
Fosta ispita Irina de la Insula iubirii a avut cancer Declaratii sfasietoare
ADVERTISEMENT

Fosta ispită Irina de la Insula iubirii au fost diagnosticată cu cancer, iar vestea teribilă a dat-o chiar ea. Și-a adunat vorbele, a tras o gură de aer în piept și și-a făcut curaj să vorbească despre momentul dificil prin care trece.

Fosta ispită Irina de la Insula iubirii, diagnosticată cu cancer la începutul anului

Irina de la Insula iubirii a mărturisit că a fost diagnosticată cu o formă de cancer la începutul acestui an și că vestea a venit ca un șoc pentru ea.

ADVERTISEMENT

„La începutul anului am fost diagnosticată cu o formă de cancer. Pe scurt (pentru că voi dezvolta subiectul cu altă ocazie), am primit cea mai mare palmă de la viață”, a mărturisit Irina de la Insula iubirii, potrivit wowbiz.ro.

Clipele de coșmar au început abia după ce a primit rezultatul analizelor, iar gândul îi era inevitabil la moarte.

ADVERTISEMENT

„Nu puteam să plâng, să îmi manifest frică sau emoțiile în vreun fel pentru că mama mea a trecut prin destule în viața ei și să mă vadă și pe mine la pământ, ar fi distrus-o și mai tare decât vestea că unul dintre copiii ei are o boală ce poate ucide”, a mai spus fosta concurentă a reality-show-lui de la Antena 1.

Clipele de coșmar prin care a trecut

„Înghețam după fiecare apel. Pentru prima dată m-am închis în mine, încercând să ascund cât mai adânc frică. Nopți la rând adormeam plângând cu gândul că dacă mor, cine mai are grijă de mama mea, de fratele meu?”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Dumnezeu a ținut cu ea și a ajutat-o să depășească momentul complicat. A avut curaj să vorbească abia acum despre asta pentru că este o învingătoare.

Irina a repetat setul de analize înainte de starea de urgență, iar starea ei de sănătate era cu mult ameliorată. Tânăra nu a vrut să dea detalii despre tipul de cancer cu care s-a confruntat și e de înțeles. Astfel de episoade marchează pe oricine.

ADVERTISEMENT
Tags: