Life

Fosta Miss SUA s-a sinucis. Ce mesaj a postat înainte de a recurge la gestul disperat

Cheslie Kryst, Miss SUA 2019, s-a sinucis la doar 30 de ani. Înainte de a recurge la gestul disperat, aceasta a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare.
31.01.2022 | 10:56
Fosta Miss SUA s-a sinucis. Ce mesaj a postat înainte de a recurge la gestul disperat. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fosta Miss SUA în anul 2019 a murit duminică dimineață. Cheslie Kryst s-a aruncat de la etajul 29 al unei clădiri din Manhattan.

Aceasta avea 30 de ani, iar în ziua în care s-a omorât a postat un ultim mesaj pentru fanii săi.

Deocamdată nu se știe exact ce a determinat-o pe Cheslie Kryst să recurgă la un asemenea gest.

Fosta Miss SUA s-a sinucis

Poliția și paramedicii au fost chemați duminică dimineață, în jurul orei 7.13, la locul unde Cheslie Kryst și-a găsit sfârșitul, dar tot ce au putut să facă a fost să constate decesul.

ADVERTISEMENT

Fosta Miss SUA s-a aruncat în gol de la etajul 29 al clădirii în care locuia în Manhattan. Martorii susțin că aceasta a fost văzută ultima dată pe terasa imobilului. Familia tinerei a fost cea care a confirmat decesul și a remis un comunicat oficial.

“Lumina ei mare a fost una care i-a inspirat pe alții din întreaga lume cu frumusețea și puterea ei. Îi păsa, iubea, râdea și strălucea”. 

ADVERTISEMENT

Cheslie Kryst avea 30 de ani și era avocat. Prin activitatea sa, fosta regină a frumuseții a ajutat la reformarea sistemului de justiție al Statelor Unite. Aceasta avea trei diplome de la două universități și putea profesa în două state. A lucrat la un cabinet de avocatură unde a ajutat persoanele care puteau să fie condamnate pe nedrept să obțină pedepse mai mici.

De asemenea, Kryst a fost și corespondent pentru site-ul de știri de divertisment Extra Tv.

Ce mesaj a postat înainte de a recurge la gestul disperat

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, însă toți cred că femeia a sărit singură de pe clădirea în care locuia. Înainte de a se sinucide, aceasta a postat pe contul său de socializare un mesaj tulburător.

ADVERTISEMENT

“Fie ca această zi să vă aducă liniște și pace”, a scris Cheslie Kryst pe contul de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cheslie Kryst, JD, MBA (@chesliekryst)

Deocamdată nimeni nu știe ce a făcut-o pe Cheslie Kryst să recurgă la un asemenea gest. Totuși, anul trecut, aceasta mărturisea că nu îi vine să creadă că va împlini 30 de ani, iar ceilalți o vor considera deja bătrână.

ADVERTISEMENT

“Oamenii nu au fost niciodată buni cu femeile în vârstă. Faptul că împlinesc 30 de ani îmi amintește în mod nefericit că sunt bătrână în ochii societății, ceea ce este strigător la cer”, scria avocata într-un articol pentru Allure.

ADVERTISEMENT