Life

Fosta nevastă a lui Dan Puric, dezvăluiri neașteptate despre actor. Ce se întâmplă cu cei doi copii înfiați împreună

18.04.2021 | 15:20
Fosta nevasta a lui Dan Puric dezvaluiri neasteptate despre actor Ce se intampla cu cei doi copii infiati impreuna
Dan Puric a fost căsătorit cu actrița Ioana Olteanu. Foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Actrița Ioana Olteanu, fosta nevastă a lui Dan Puric, a vorbit despre bucuria de a fi mamă și cum i s-a schimbat viața de când i-a înfiat pe cei doi copii încă de pe vremea când era căsătorităr cu celebrul actor.

Ioana a făcut o serie de destăinuiri în premieră despre Dan Puric de care, deși e divorțată, încă se simte atașată mai ales că actorul continuă să aibă grijă de ea și de cei doi copii pe care i-au înfiat împreună, ajutându-i cu bani.

ADVERTISEMENT

Fosta nevastă a lui Dan Puric a spus că îi mulțumește artistului pentru faptul că a convins-o să îi adopte pe Nectarie și Lorica, numele fetiței fiind dat după cel al mamei lui Puric.

Fosta soție a lui Dan Puric are doi copii înfiați

„Nu mai știam sentimentul ăsta să fii mamă. Eu eram o soție foarte ascultătoare. El spunând da, pe mine m-a băgat într-o lume extraordinară. Dan i-a dat fetiței numele mamei lui, Lorica. Întâi l-am adoptat pe băiat și Dan a zis că să adoptăm și o fetiță.

ADVERTISEMENT

Îi mulțumesc pentru că eu acum nu aș fi știut ce înseamnă această bucurie. (…) Copiii au venit prin rugăciune, m-am rugat la Sfântul Nectarie. Acum au aproape 9 ani”, a dezvăluit Ioana Olteanu în emisiunea Florentinei Fântânaru de la Antena 3.

ioana olteanu
Ioana Olteanu, alături de cei doi copii pe care Dan Puric nu i-a uitat după divorț, promițând că îi va ajuta toată viața. Foto: captură Antena 3

„Mi-a zis să nu îmi fie frică. O să ne ajute pe mine și pe copii toată viața”

Fosta soție a lui Dan Puric a mai spus că nu se poate plânge cu creșterea celor doi copii. Are un salariu decent, iar pe lângă asta, o ajută de fiecare dată actorul, care i-a promis că nu își va lua niciodată mâna de pe cei doi copii pentru că altfel l-ar supăra pe Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

„Tot Dan ne ajută. Nu o să plece din inimă cuvintele lui. Mi-a zis să nu îmi fie frică, o să ne ajute pe mine și pe copii toată viața lui și atunci eu am liniștea asta că el ne va ajuta, și cu salariul meu, cu ce ne ajută el, noi nu ducem lipsă la ora asta de nimic”, a mai spus Ioana Olteanu extrem de emoționată, dezvăluind generozitatea de care dă dovadă omul din spatele actorului Dan Puric.

 

 

Tags: