Life

De ce nu s-a căsătorit niciodată Raluca Arvat. Cum vede o relație fosta prezentatoare a PRO TV-ului

De ce nu s-a căsătorit niciodată Raluca Arvat, celebra prezentatoare a știrilor sportive. Cum vede aceasta o relație de iubire.
07.04.2023 | 13:59
De ce nu sa casatorit niciodata Raluca Arvat Cum vede o relatie fosta prezentatoare a PRO TVului
De ce nu s-a căsătorit niciodată Raluca Arvat de la Pro TV. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

De ce nu s-a căsătorit niciodată Raluca Arvat, celebra prezentatoare care a fost la Pro TV. Ce spune aceasta despre o relație de iubire.

De ce nu s-a căsătorit niciodată Raluca Arvat de la Pro TV

Raluca Arvat nu s-a căsătorit niciodată, iar la 47 de ani se declară foarte fericită așa. Aceasta are o relație stabilă de ani de zile și este mamă, dar nu a vrut să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Aceasta are o relație cu Bogdan, cel care este și tatăl copilului său. Deși nu sunt căsătoriți, ei îl au pe Tudor, un băiețel care are acum opt ani.

Raluca Arvat a spus că nu crede în acea hârtie care să îi lege pe doi oameni. Tocmai de aceea, nu a avut niciodată acea dorință de a se mărita.

ADVERTISEMENT

Raluca Arvat spunea că doi oameni ar trebui să fie împreună pentru că se iubesc, nu pentru că sunt legați de un act. Partenerii ar trebui să aibă aceleași obiective de la viață pentru a fi fericiți.

„Eu cred că doi oameni sunt împreună și formează un cuplu în primul rând pentru că se iubesc, se respectă reciproc și pentru că au aproximativ aceleași obiective și așteptări în viață.

ADVERTISEMENT

Nu pentru că îi leagă o hârtie. Eu și Bogdan am vrut să avem un copil împreună”, mărturisea prezentatoarea TV, pentru Viva.

Ce spune Raluca Arvat despre fiul său

Fosta prezentatoare de la Pro TV mărturisea în cadrul aceluiași interviu că are un ritual înainte de a pleca la serviciu. Aceasta îi spune fiului său să fie cuminte, iar aceeași replică o are și copilul pentru mama sa.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Raluca Arvat a spus că fiul ei vorbește cu ea atunci când este la televizor de parcă ar fi acasă. Iar bunicii copilului mai spun că acesta sărută uneori și televizorul!

„În fiecare dimineață când plec la serviciu, după ce îl pup pe Tudor, îi spun să fie cuminte și să nu-i supere pe bunici. Și el îmi zice, foarte serios, să fiu și eu cuminte și să nu-i supăr pe colegii de serviciu… Și asta chiar mă distrează de fiecare dată.

Îmi mai povestesc bunicii că, atunci când se uită cu ei la Telejurnalul TVR2, Tudor vorbește întruna cu mine, așa cum face și acasă”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: