News

Fosta soacră a mamei sinucigașe rupe tăcerea: ”Fostul iubit mi-a spus că voiau să se împace”

Fosta soacră a mamei sinucigașe din Timișoara a avut prima apariție în spațiul public după tragedia de marți. Aceasta a oferit mai multe informații noi și a anunțat că a vorbit cu fostul iubit al Iuliei.
04.05.2022 | 18:34
Fosta soacra a mamei sinucigase rupe tacerea Fostul iubit mia spus ca voiau sa se impace
Primele declarații date de fosta soacră a mamei care s-a aruncat de pe bloc. Sursa foto: colaj Fanatik /Facebook
ADVERTISEMENT

Apar noi informații care ar putea explica gestul extrem comis de femeia din Timișoara, cea care marți s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje avându-i alături pe ambii copii.

Primele declarații date de fosta soacră a mamei care s-a aruncat de pe bloc la Timișoara

Fosta soacră a Iuliei, bunica paternă a celor doi copii de 3 și 6 ani care au murit odată cu mama lor, oferă mai multe detalii noi din acest caz. Informațiile ar putea explica motivele care au stat în spatele gestului extrem comis de femeia de 32 de ani.

ADVERTISEMENT

Elisabeta Darotz, mama fostului soț al Iuliei, Alexandru, vorbește de un personaj care, spune ea, ar fi jucat un rol cheie în tot acest context.

Este vorba de un bărbat pe nume Marcel, fostul iubit al Iuliei. Soacra femeii îl acuză pe acesta că ar fi amenințat-o pe fosta sa noră. Aceasta din urmă i-ar fi mărturisit această situație.

ADVERTISEMENT

”Ea efectiv a plecat cu copiii la grădiniță, s-a oprit în fața grădiniței și de acolo s-a întors, brusc. Ea nu ar fi făcut așa ceva (n.r. să se omoare).

A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi”, a povestit femeia, la Acces Direct, pe Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Elisabeta lansează acuzații extrem de grave și spune că, pentru ea, Marcel este un ”criminal”.

Femeia i-a spus direct aceste lucruri bărbatului, într-o convorbire telefonică: ”I-am cerut explicații despre această situație, i-am spus că pentru mine este un criminal. Până nu îmi dă explicații, el așa rămâne pentru mine”.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Iuliei spune că urma să se împace cu femeia

Fosta soacră a Iuliei mai spune că Marcel i-ar fi spus, la telefon, că între el și femeia care s-a sinucis relația era una bună și chiar urmau să se împace.

”Eu am vorbit cu Marcel. Omul este plecat la Deva. Nu știu ce să vă zic. Era foarte calm. Nu recunoaște că a amenințat-o, dar a spus că a vorbit înainte cu o seară, luni, cu ea, și a spus că vor să se împace”, mai spune Elisabeta, la emisiunea citată.

Cele spuse de acest bărbat vin în contradicție cu ceea ce Iulia i-ar fi spus recent fostei sale soacre despre Marcel.

”Îmi spunea că pune presiune, o amenință, cu copiii. A spus că îi ia copiii. Nu știu ce a avut ea pe suflet, pentru că după toate fazele astea a spus că vrea să se întoarcă în familie, a și depus actele să se căsătorească din nou.

A zis că vrea să mai stăm o dată la un pahar, pentru că am vrut să aflu în detaliu. Ea era o mamă care își iubea foarte mult copiii”, a mai povestit Elisabeta la Acces Direct.

ADVERTISEMENT
Tags: