Sport

Foștii colegi îi găsesc scuze lui Cristiano Ronaldo în conflictul cu Erik ten Hag: ”Poate a avut nevoie la baie”

Gestul lui Cristiano Ronaldo din finalul meciului cu Tottenham continuă să fie dezbătut, iar foștii săi colegi îi sar în ajutor, găsindu-i scuze.
25.10.2022 | 09:55
Fostii colegi ii gasesc scuze lui Cristiano Ronaldo in conflictul cu Erik ten Hag Poate a avut nevoie la baie
Gestul lui Cristiano, din finalul partidei cu Tottenham, continuă să fie dezbătut în Marea Britanie. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Aveau dreptate cei care spuneau că și în momentul în care Manchester United face rezultate tot despre statutul de titular sau rezervă al lui Cristiano Ronaldo se vorbește. Căci, iată, au trecut zile bune de la incidentul consemnat la finele jocului cu Tottenham, United are meci mare, cu Chelsea, și în Anglia încă se bate monedă pe gestul său de frondă.

”Nu știu ce s-a întâmplat, dar…”, își încep prietenii lui Ronaldo expozeul, găsindu-i alibiuri

Gestul îl știți. Furios că nu a fost folosit cu ”Spurs”, Ronaldo a plecat val-vârtej la vestiare înainte de finalul jocului. Ulterior s-a aflat și faptul că gestul său a vent după ce Erik ten Hag îl anunțase că vrea să-l folosească fie și numai câteva minute.

ADVERTISEMENT

Toată lumea i-a înțeles frustrarea. Și marea majoritate a celor care au comentat cazul au convenit că există doar două variante pentru a se liniști apele. Ca antrenorul să-l folosească, ori, în caz contrar, să-l lase să plece.

Însă, pe de altă parte, este limpede, chiar și dacă ești frustrat, un astfel de gest nu este justificat. Iar clubul trebuia să ia măsuri, pentru a preîntâmpina ca astfel de gesturi să se repete.

ADVERTISEMENT

Și a venit sancțiunea. O amendă usurătoare. Plus faptul că a fost scos din lot și obligat să se pregătească alături de echipa de tineret. Cel puțin în acest final de săptămână.

N-au lipsit însă nici vocile care-l apără pe Ronaldo. Precum Piers Morgan, jurnalist în vogă în Marea Britanie, a cărei opinie ați putut- afla deja din FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dar nu numai. Nani, fostul său coleg, care a acceptat, în nenumărate rânduri, că-l idolatrizează pe Cristiano, îi caută scuze. ”Nu l-am văzut plecând de pe teren. Nu știu ce s-a întâmplat, dar poate a avut nevoie la baie, habar nu am.

Dar toată lumea știe că este un mare profesionist, muncește foarte mult să fie pe teren. Poate a adunat puțină frustrare pentru că nu are șansa să joace”, a declarat Nani

ADVERTISEMENT

Și un alt fost coleg, Patrice Evra, a procedat la fel. ”Fiecare e diferit. Nu vreau să-l protejez pe Ronaldo, dar nu știm ce i-a spus lui Ten Hag. Și am creat o poveste din episodul acesta pentru că l-am arătat doar în momentul în care a plecat.

Poate că i-a spus lui Ten Hag că merge înauntru pentru a face un tratament, dar nu vreau să găsesc scuze. Vreau să ne concentrăm mai mult pe jocul lui United și să nu mai vorbim în fiecare zi de Cristiano”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT