Sport

Foștii jucători ai naționalei contestă echipa aleasă de Mirel Rădoi pentru meciul cu Macedonia de Nord: „E un paradox!”

Foștii jucători ai României contestă echipa aleasă de Mirel Rădoi pentru meciul cu Macedonia de Nord.
08.09.2021 | 21:37
Fostii jucatori ai nationalei contesta echipa aleasa de Mirel Radoi pentru meciul cu Macedonia de Nord E un paradox
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu a recunoscut că nu înțelege de ce Răzvan Marin se află doar pe banca de rezerve, în detrimentul lui Dragoș Nedelcu, mijlocașul lui Cagliari fiind și cel mai valoros fotbalist din lotul „tricolorilor”.

Și Gabi Balint a comentat alegerile lui Mirel Rădoi, încercând să înțeleagă ce a gândit selecționerul când nu l-a titularizat pe Răzvan Marin în duelul cu Macedonia de Nord.

ADVERTISEMENT

Foștii jucători ai naționalei contestă echipa aleasă de Mirel Rădoi pentru meciul cu Macedonia de Nord

Florin Răducioiu se întreabă de ce Mirel Rădoi nu l-a titularizat pe Răzvan Marin în duelul cu Macedonia de Nord, preferându-l pe Dragoș Nedelcu în locul acestuia.

„E un paradox pentru mine, Nedelcu e mult sub Răzvan Marin, mă și uitasem și văzusem că cel mai valoros jucător din lot e doar rezervă.

ADVERTISEMENT

Dar, poate Mirel vede ceva la Nedelcu ce nu văd eu la el și nimeni nu-i poate contesta alegerile”, a spus Florin Răducioiu, la TV TelekomSport.

  • 15.000.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, conform transfermarkt.com

„De ce nu am adus un atacant în schimb!”

Gabi Balint crede că a înțeles motivul pentru care Mirel Rădoi nu l-a titularizat pe Răzvan Marin împotriva Macedoniei de Nord, însă nu înețelge de ce nu au fost aduși mai mulți atacanți la națională:

ADVERTISEMENT

„Îmi pun o întrebare. De ce nu am adus un atacant în schimb. Sigur, Răzvan Marin e un jucător în formă, îl vezi în echipă.

Ca să-l vezi pe Răzvan Marin, trebuie să faci schimbări, ori să joci fără închizător și am văzut ce s-a întâmplat, ori să-l tragi înapoi pe Stanciu, dar nu mi se pare o soluție bună”.

ADVERTISEMENT

„Meciul e foarte greu, Armenia și-a revenit la ce însemna Armenia înainte, cu o victorie scoatem din joc și Macedonia de Nord”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

România a câștigat ultimele două meciuri din grupa de calificări pentru Cupa Mondială din Qatar, și anume cu Islanda și Liechtenstein, scor 2-0 în ambele confruntări.

Chiar înainte de meciul cu Macedonia de Nord, România a mai primit o veste bună, Armenia a remizat pe teren propriu împotriva Liechtensteinului, iar cu o victorie la Skopje, „tricolorii” pot trece pe locul doi în grupă.

  • 14 goluri a marcat Gabi Balint pentru naționala României

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,63 este cota pentru „PSF X” la meciul Macedonia de Nord – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT