Sport

Fostul antrenor de la FCSB, dezvăluiri despre transferul lui Ngezana: “I-am spus patronului că vreau un fundaş care să construiască”

Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, a vorbit despre transferul lui Ngezana și a dezvăluit mai multe discuții pe care le-a avut cu Gigi Becali.
15.06.2023 | 22:13
Fostul antrenor de la FCSB dezvaluiri despre transferul lui Ngezana Iam spus patronului ca vreau un fundas care sa construiasca
Fostul antrenor de la FCSB, dezvăluiri despre transferul lui Ngezana. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Fostul tehnician al vicecampioanei României este de părere că FCSB are nevoie de un fundaș central care să știe să construiască și crede că Ngezana este potrivit pentru echipă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul fostului fundaș al lui Kaizer Chiefs la FCSB.

Fostul antrenor de la FCSB, dezvăluiri despre transferul lui Ngezana

Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB, a vorbit despre transferul lui Siyabonga Ngezana la vicecampioana României, dezvăluind mai multe discuții pe care le-a purtat cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că în perioada în care o pregătea pe FCSB i-a cerut lui Gigi Becali un fundaș central care să știe să construiască, însă patronul echipei își dorea de la fundașii centrali doar să știe să lovească bine mingea cu capul.

„Cred că patronul acum vrea un fundaș care să construiască. Așa i-am spus și eu atunci când eram la FCSB, că vreau un fundaș care să construiască.

ADVERTISEMENT

Atunci își dorea doar fundași care să dea cu capul, dar cred că acum s-a reorientat și probabil acest fundaș știe să iasă cu mingea la picior”, a mai spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

„Mi se pare cam subțirel la fizic!”

Basarab Panduru a glumit pe seama ultimei postări de pe Instagram a fundașului central, care postase un verset din Biblie, „Pandi” spunând că aceasta este cheia succesului la FCSB.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru este de părere că Siyabonga Ngezena este suțire la fizic, însă nu s-a pronunțat în cazul lui pentru că nu l-a văzut jucând, a urmărit doar paginile de statistici ale acestuia.

„Dacă e religios, a venit unde trebuie. Nu are multe meciuri ca titular, la cât m-am uitat pe statistici. Nu vreau să vorbesc despre el, pentru că nu îl cunosc.

ADVERTISEMENT

A refuzat trei echipe de Champions League, s-au plătit bani pe el, cred că trebuie să fie un jucător bun la banii ăștia, eu așa cred. La fizic pare subțirel, totuși”, a mai spus Basarab Panduru.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru ”câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT