Sport

Fostul atacant al naționalei, sfaturi pentru Florinel Coman: „Să mai aștepte. S-ar putea ca oferta să fie mai bună”

Fostul internațional român l-a sfătuit pe Florinel Coman să nu se grăbească privind transferul de la FCSB. Oferta ar putea fi mult mai bună pentru fotbalist după EURO 2024.
15.04.2024 | 21:39
Fostul atacant al nationalei sfaturi pentru Florinel Coman Sa mai astepte Sar putea ca oferta sa fie mai buna
Florinel Coman a fost sfătuit de fostul atacant al naționalei să nu se grăbească să plece de la FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Florinel Coman va pleca de la FCSB la finalul sezonului. Viitoarea destinație a golgheterului SuperLigii este Al Duhail, Qatar, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Marius Niculae, fostul atacant al naționalei României, l-a sfătuit pe Florinel Coman să nu se grăbească să meargă în zona Golfului.

Fostul atacant al naționalei, sfaturi pentru Florinel Coman: „Să mai aștepte. S-ar putea ca oferta să fie mai bună”

Al Duhail este pregătită să plătească clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro a lui Florinel Coman la FCSB. Totuși, negocierile dintre Gigi Becali și gruparea qatareză sunt extrem de dure. Coman ar urma să încaseze un salariu anual de două milioane de dolari la noua echipă.

ADVERTISEMENT

Marius Niculae, atacantul cu 15 goluri la naționala României, este de părere că Florinel Coman ar prinde o ofertă mult mai bună după Campionatul European din vară. „Dacă i se plătește clauza, cu siguranță nu va rămâne la FCSB.

E golgheterul campionatului, face cel mai bun sezon. L-am sfătuit să mai aștepte până după EURO. Dacă face un Campionat European foarte bun, s-ar putea ca oferta să fie mult mai bună”, a declarat Marius Niculae.

ADVERTISEMENT

Marius Niculae nu este surprins de plecarea lui Coman în Qatar: „Ultimii golgheteri acolo s-au dus”

Florinel Coman ar urma să semneze cu Al Duhail un contract valabil pe 4 sezoane. Marius Niculae, membru în comisia tehnică a FRF, nu este surprins de viitoarea destinație a fotbalistului de 26 de ani.

Fostul atacant i-a dat ca exemplu pe Florin Tănase (Al-Okhdood), Denis Alibec (SC Muaither), Andrei Burcă (Al-Okhdood) sau Nicolae Stanciu (Damac). „Nu mă surprinde (n.r. – că pleacă în Qatar)!

ADVERTISEMENT

Ultimii golgheteri au plecat în țările arabe: Florin Tănase, Alibec. Mai sunt Burcă, Stanciu și așa mai departe. E un campionat în care se investește foarte mult. Cristiano Ronaldo joacă în zona aia, e cel mai bun jucător din lume din punctul meu de vedere.

Părerea mea este că trebuie să-și rezolve partea financiară mai întâi. Este destul de tânăr și poate juca în Europa de plăcere mai târziu”, a mai spus Marius Niculae.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Florinel Coman a marcat 18 goluri și a oferit 11 pase decisive în 35 de partide la FCSB. Internaționalul român de 26 de ani are 13 apariții și un gol sub „tricolor”. În preliminariile EURO 2024, Coman a înscris cu Andorra, scor 4-0 pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,32 este cota pentru „1X” la meciul FCSB - Rapid