Sport

Gigi Becali confirmă plecarea lui Florinel Coman de la FCSB: “A negociat deja!”. Echipa surpriză cu care semnează. Exclusiv

Gigi Becali confirmă plecarea lui Florinel Coman de la FCSB. FANATIK a aflat că echipa cu care semnează atacantul este Al Duhail din Qatar.
12.04.2024 | 19:57
Gigi Becali confirma plecarea lui Florinel Coman de la FCSB A negociat deja Echipa surpriza cu care semneaza Exclusiv
Gigi Becali confirmă plecarea lui Florinel Coman de la FCSB: "A negociat deja!". Echipa surpriză cu care semnează. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman pleacă de la FCSB la vară. Atacantul roş-albaştrilor va părăsi echipa la finalul stagiunii şi are toate şansele să o facă în postură de campion al României, FCSB având 10 puncte avans în clasament.

Gigi Becali confirmă plecarea lui Florinel Coman de la FCSB: “A negociat deja!”

Gigi Becali este omul care a confirmat plecarea lui Florinel Coman, spunând că atacantul nu vrea să dezvăluie acum echipa cu care s-a înţeles, dar lucrurile sunt clare şi fotbalistul nu va mai continua în România:

ADVERTISEMENT

“Eu nu vă pot spune acum pentru că nu am acordul ca să vă spun că el va pleca. Nu am acceptul să vă spun unde, ce și cum. Nu vă pot spune. Așa ce știu că el a negociat deja, dar nu vrea să spună.

Și oamenii care vor să vină, dar am spus că nu are rost să vină acum, să terminăm, să fim campioni și apoi. Domne’, nu vă pot spune”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman semnează în Qatar cu Al Duhail! Salariu de şeic: 2 milioane de dolari pe an

În direct la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1, Robert Niţă a dezvăluit că echipa cu care semnează Florinel Coman este Al Duhail din Qatar, informaţie confirmată şi de sursele moderatorului Horia Ivanovici.

Florinel Coman va avea un salariu record de două milioane de dolari anual, adică 166.000 de dolari lunar, de cinci ori mai mult decât încasează în acest moment la FCSB şi peste ce ar fi câştigat în Vest.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman: “Contractul este pe patru ani, deci va lua 8 milioane de euro în patru ani!”

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1 informaţii suplimentare despre transferul lui Florinel Coman:

“Cei din Qatar l-au sunat pe Gigi Becali la ora 16:00, i-au spus că vor să vină cu un avion privat în România să se semneze. Patronul FCSB n-a vrut să îi primească, nu are niciun sens să vină. Există o clauză de 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Contractul este pe patru ani, deci va lua 8 milioane de euro în patru ani plus bonusuri. Informaţia este 100% adevărată, Florinel Coman s-a înţeles de câteva săptămâni, dar n-a vrut să facă valuri”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT