Sport

Andrei Miron, prezentat oficial la FC Botoșani! A mai semnat un jucător. Update

Andrei Miron, fostul fundaș al celor de la FCSB, a fost prezentat oficial la FC Botoșani. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul reușit de moldoveni.
07.01.2024 | 14:54
Andrei Miron prezentat oficial la FC Botosani A mai semnat un jucator Update
Andrei Miron a fost prezentat oficial de FC Botoșani, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Foto: Facebook - @FC Botoșani.
ADVERTISEMENT
07-01-2024
13:00

Andrei Miron, prezentat oficial la FC Botoșani

Andrei Miron este oficial noul jucător al celor de la FC Botoșani. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fostul fundaș central de la FCSB va îmbrăca tricoul moldovenilor după despărțirea de U Cluj. Bogdan Andone, noul antrenor de la FC Botoșani, l-a vrut pe Andrei Miron în lot, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„FC Botoșani anunță transferul fundașului central Andrei Miron, care va îmbrăca, din nou, tricoul „roș-alb-albastru”, după 4 ani. Apărătorul a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum Oțelul Galați, FCSB, Hapoel Haifa și Universitatea Cluj.

Acum se întoarce pe ‘Municipal’ pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivul principal al sezonului, menținerea în elita fotbalului din România”, se arată pe pagina oficială de Facebook a celor de la FC Botoșani.

De asemenea, FC Botoșani l-a prezentat oficial pe Ioan Filip „Veteranul” a rămas în SuperLiga după despărțirea de U Cluj. „Bine ai venit, Ioan Filip!

FC Botoșani anunță transferul mijlocașului defensiv Ioan Filip, jucător cu experiență la nivelul SuperLigii României. În vârstă de 34 de ani, acesta a mai evoluat pentru echipe precum Bihor Oradea, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Viitorul Constanța, Debrecen (Ungaria), Dinamo București, Gaz Metan Mediaș și Universitatea Cluj.

Pe această cale, dorim să îi urăm noului nostru jucător un călduros „La mulți ani!”, cu ocazia zilei onomastice, și mult succes alături de noi!”, a fost mesajul lui FC Botoșani.

 

07-01-2024
11:51

Andrei Miron și Ioan Filip au semnat cu FC Botoșani

FC Botoșani se întârește pentru a încerca o salvare miraculoasă de la retrogradare. Andrei Miron, fost fundaș al celor de la FCSB, a semnat cu moldovenii, așa cum anunțase FANATIK.

FC Botoșani l-a achiziționat și pe Ioan Filip, scrie digisport.ro. Filip reziliase și el cu Universitatea Cluj. Miron și Filip nu mai intrau în vederile lui Ioan Ovidiu Sabău la Cluj și au ales să rămână în SuperLiga, la Botoșani.

U Cluj pregăteşte a doua parte a sezonului în Antalya. Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău va disputa trei amicale în Turcia, iar întoarcerea este programată pe 13 ianuarie, cu o săptămână înainte de primul meci din SuperLiga.

Fostul fundaş de la FCSB reziliază în weekend! Andrei Miron nu a plecat în cantonament cu echipa

“Şepcile roşii” au plecat în cantonament fără Andrei Miron. Din informaţiile FANATIK, fostul fundaş al celor de la FCSB urmează să îşi rezilieze contractul în weekend şi va deveni jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Andrei Miron a evoluat în 11 meciuri pentru U Cluj în acest sezon, dar a fost tras pe linie moartă de Neluţu Sabău în ultimele etape din 2023. Fundaşul nu a mai fost folosit în ultimele 6 runde din SuperLiga.

Miron este dorit de Bogdan Andone la Botoşani!

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Andrei Miron este una dintre ţintele lui Bogdan Andone la FC Botoşani. Astfel, fotbalistul se poate întoarce la echipa care l-a lansat în fotbalul mare, după o pauză de 4 ani.

ADVERTISEMENT

În 2020, Andrei Miron semna cu FCSB, echipă la care a evoluat până în vara anului 2022. Gigi Becali l-a pus pe liber după ce roş-albaştrii au pierdut dramatic campionatul, în penultima etapă, după o greşeală de arbitraj.

FC Voluntari a egalat FCSB prin golul lui Cristian Costin în minutul 88 la o fază suspectă de offside. Asistentul a lăsat jocul să continue, considerând că Miron l-a scos din offside. Reluările au arătat că fotbalistul Voluntariului a fost în afara jocului, dar golul a fost validat pentru că sistemul VAR nu era în vigoare în momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Andrei Miron, după perioada FCSB: “Patronul clar se implică și la schimbări, și la jucători, dar când vii trebuie să-ți asumi”

După despărţirea de FCSB, Andrei Miron a vorbit despre influenţa lui Gigi Becali la echipă: “Jucătorii tineri sunt afectați foarte mult. Dar când vii la Steaua trebuie să-ți asumi asta. Dacă faci 10 meciuri bune și unul greșit, trebuie te așteptați la astfel de critici. Trebuie să te ridici și la următorul meci să demonstrezi că meriți să îmbraci tricoul Stelei.

Dacă au încredere în ei și vor să facă mare performanță, să vină la Steaua, mai ales că au și alte perspective. Patronul stă mereu cu gura pe ei, astfel că cei care vin trebuie să se gândească înainte la asta. Patronul clar se implică și la schimbări, și la jucători, dar când vii trebuie să-ți asumi”, a spus Andrei Miron.

ADVERTISEMENT

Cotat la 550.000 de euro, Andrei Miron ar putea fi un transfer important al celor de la FC Botoşani, în încercarea disperată de a evita retrogradarea. Echipa lui Bogdan Andone a câştigat un singur joc în prima parte a campionatului, cu Oţelul Galaţi.

  • 29 de ani are Andrei Miron
  • 5 ani a evoluat la FC Botoşani fotbalistul
ADVERTISEMENT