Sport

Fostul fundaş de la FCSB, prima ţintă a lui Bogdan Andone la Botoşani! Gigi Becali l-a dat afară după ce a pierdut titlul. Exclusiv

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Bogdan Andone este noul antrenor al celor de la Botoşani. Tehnicianul nu pierde timpul şi şi-a fixat deja prima ţintă din mercato: un fost fundaş de la FCSB.
29.12.2023 | 15:21
Fostul fundas de la FCSB prima tinta a lui Bogdan Andone la Botosani Gigi Becali la dat afara dupa ce a pierdut titlul Exclusiv
Fostul fundaş de la FCSB, prima ţintă a lui Bogdan Andone la Botoşani! Gigi Becali l-a dat afară după ce a pierdut titlul. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Bogdan Andone este noul antrenor al celor de la FC Botoşani, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK. Fostul antrenor al FCSB-ului are misiunea de a-i salva pe moldoveni de la retrogradare, deşi echipa lui Iftime a înregistrat o singură victorie până acum.

Fostul fundaş de la FCSB, prima ţintă a lui Bogdan Andone la Botoşani!

Din informaţiile FANATIK, noul antrenor al Botoşaniului şi-a fixat deja prima ţintă. Este vorba de Andrei Miron, fost fundaş la FCSB, aflat actualmente sub comanda lui Neluţu Sabău la U Cluj.

ADVERTISEMENT

Însă, fundaşul central nu este om de bază la Universitatea Cluj, evoluând doar în trei din ultimele 13 jocuri din SuperLiga pentru “şepcile roşii”. De această situaţie vrea să profite Bogdan Andone, care l-a avut pe Miron la FCSB.

Dacă va accepta oferta lui Valeriu Iftime, Andrei Miron va reveni la Botoşani după trei ani şi jumătate. Echipa din Moldova a fost o rampă de lansare pentru fotbalist, care a fost luat în 2020 de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a pus pe liber după ce a pierdut titlul!

A jucat pentru roş-albaştrii până în vara anului 2022. Gigi Becali a decis să îl pună pe liber după meciul din penultima etapă: FCSB – FC Voluntari 2-2. Remiza le-a interzis roş-albaştrilor un meci cu titlul pe masă în ultima etapă cu CFR Cluj.

Atunci, FC Voluntari a egalat în minutul 88 prin Cristian Costin, iar arbitrul asistent nu a intervenit, considerând că Miron l-a scos din offside. Pe reluări s-a văzut că fotbalistul Voluntariului a fost în afara jocului, dar golul a fost validat pentru că nu exista arbitrajul video atunci.

ADVERTISEMENT

“Patronul clar se implică și la schimbări, și la jucători, dar când vii trebuie să-ți asumi”

Imediat după ce a plecat de la FCSB, Andrei Miron a vorbit de presiunea la care sunt supuşi fotbaliştii roş-albaştrilor, spunând că cei care vin trebue să îşi asume şi eventualele critici primite de la patron:

“Jucătorii tineri sunt afectați foarte mult. Dar când vii la Steaua trebuie să-ți asumi asta. Dacă faci 10 meciuri bune și unul greșit, trebuie te așteptați la astfel de critici. Trebuie să te ridici și la următorul meci să demonstrezi că meriți să îmbraci tricoul Stelei.

ADVERTISEMENT

Dacă au încredere în ei și vor să facă mare performanță, să vină la Steaua, mai ales că au și alte perspective. Patronul stă mereu cu gura pe ei, astfel că cei care vin trebuie să se gândească înainte la asta. Patronul clar se implică și la schimbări, și la jucători, dar când vii trebuie să-ți asumi”, a spus Miron.

În actuala stagiune, Andrei Miron a jucat 13 meciuri în tricoul “şepcilor roşii”. Totuşi, în ultimele şase etape nu a prins niciun minut în SuperLiga, iar de această situaţie încearcă să profite Bogdan Andone.

  • 29 de ani are Andrei Miron
  • 550.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului 
ADVERTISEMENT
Tags: