Sport

Impresarul lui Horațiu Moldovan rupe tăcerea după transferul portarului la Atletico. „A mințit cu mult tupeu!”

Agentul FIFA Andrei Balmoș a oferit detalii despre transferul lui Horațiu Moldovan, de la Rapid la Atletico Madrid.
29.01.2024 | 21:40
Impresarul lui Horatiu Moldovan rupe tacerea dupa transferul portarului la Atletico A mintit cu mult tupeu
Horațiu Moldovan (al doilea din stânga) s-a fotografiat după ce a semnat contractul cu Atletico Madrid cu impresarul Andrei Balmoș (în stânga portarului) și cu partenerii săi FOTO: instagram
ADVERTISEMENT

Impresarul lui Horațiu Moldovan (26 de ani) a rupt tăcerea, după ce alte persoane au încercat să-și aroge meritele pentru transferul portarului de la Rapid la Atletico Madrid, pentru 800.000 de euro. Andrei Balmoș (38 de ani) susține că el este cel care l-a asistat pe Moldovan la semnarea contractului cu Atleti.

Impresarul lui Horațiu Moldovan  a fost surprins de transferul la Atletico Madrid

”Am încheiat cu Horațiu Moldovan un contract exclusiv de reprezentare la 30 noiembrie 2023. E valabil doi ani. Pentru transferul la Atletico Madrid am lucrat împreună cu un partener din Italia, dar care nu vrea să-i apară numele.

ADVERTISEMENT

Varianta Atletico Madrid a apărut pe 16 ianuarie. Când m-a sunat seara partenerul meu din Italia să-mi spună nu mi-a venit să cred.

Trebuie să recunosc că marele merit este al lui Moldovan, transferul s-a făcut pentru valoarea lui, nu datorită impresarilor. Pot spune că am avut noroc.

ADVERTISEMENT

Eu lucrez mult în zona Golfului și vă spun sincer că acolo mă așteptam să-l transfer pe Horațiu. În cel mai fericit caz la Copenhaga”, a precizat Andrei Balmoș, agent FIFA din 2015.

Horațiu Moldovan a semnat cu Andrei Balmoș la recomandarea lui Mihai Nădăban

Din informațiile FANATIK, Andrei Balmoș, stabilit în Marea Britanie, a devenit impresarul lui Horațiu Moldovan pe filiera lui Mihai Nădăban, antrenorul de portari care a avut o contribuție importantă la ascensiunea portarului.

ADVERTISEMENT

”Mihai Nădăban se cunoaște bine cu Andrei Balmoș, ambii sunt din Cluj. Nădăban l-a pus în legătură pe Horațiu cu Balmoș, după ce a rupt relația cu Bogdan Apostu”, au explicat sursele FANATIK. În schimb, Andrei Balmoș neagă implicarea lui Mihai Nădăban în afacerea lui cu Horațiu Moldovan.

Impresarul lui Horațiu Moldovan îl acuză pe agentul Arcadie Zaporojanu

Andrei Balmoș a dezvăluit că Horațiu Moldovan a fost curtat de mulți impresari, pentru a semna cu ei contracte de reprezentare.

ADVERTISEMENT

”Și eu și Horațiu suntem din Cluj și de aceea am încercat să-l ajut. Mulți impresari s-au luptat să-l semneze. Am rămas uluit de ceea ce a putut să facă Arcadie Zaporojanu, care a mințit cu mult tupeu că el este implicat în negocierile pentru transferul lui Horațiu. N-a avut absolut nico legătură.

Cei de la Atletico mă confundau cu el și mă rugau să opresc circul mediatic. Arcadie Zaporojanu a făcut declarații aberante. N-am vorbit cu el în viața mea. Am rămas șocat. Probabil că ieșit din circuit și a încercat să se agațe de trenul ăsta pentru a se mai auzi și de el.

După ce Horațiu a semnat cu Atletico, Arcadie a avut tupeul să mă sune cu număr de Spania și să-mi spună că el a vorbit cu directorul sportiv de la Atletico să-l aducă la Madrid pe un antrenor de portar român, vezi Doamne, să se acomodeze mai ușor Horațiu. Incredibil. Nu s-a pus niciodată problema de așa ceva.

Am mai văzut că s-a băgat în seamă și Lubliana Nedelcu, dar nu mai miră pe nimeni această doamnă”, a declarat Andrei Balmoș pentru FANATIK.

Agentul FIFA a continuat: ”În baza contractului de reprezentare pe care l-am încheiat cu Horațiu Moldovan, eu am dat mai multe mandate altor agenți pentru a intra în discuții cu anumite cluburi, cum ar fi Basel, AC Torino, Cetic Glaggow, FC Copenhaga. A mai fost și Betis Sevilla, dar pe altă filieră”, a declarat Andrei Balmoș.

Clubul Rapid a lucrat foarte profesionist. A trimis toate documentele la timp, astfel încât Horațiu Moldovan să urmeze toate procedurile și să fie pe banca de rezerve la meciul cu FC Sevilla din Cupa Spaniei” – Andrei Balomoș, agent FIFA

Cu câteva zile în urmă, agentul FIFA Florin Vulturar a precizat în exclusivitate la FANATIK că impresarul moldovean Arcadie Zaporojanu nu contribuit cu nimic la transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid.

Impresarul Andrei Balmoș a precizat pentru iamsport.ro, în numele lui Horațiu Moldovan, că portarul a renunțat să mai fie reprezentat de Bogdan Apostu, în momentul în care a a aflat că agentul ar fi pretins un comision de 3.000 euro pentru transferul fratelui său, Denis Moldovan,  la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT