Life

Fostul iubit al Elenei Ionescu, prima reacție după despărțirea de vedetă. Ce și-au jurat cei doi

Fostul iubit al Elenei Ionescu are o primă reacție, și singura, despre despărțirea de cântăreață. A încălcat sau nu pactul cu vedeta?
15.08.2023 | 14:00
Fostul iubit al Elenei Ionescu prima reactie dupa despartirea de vedeta Ce siau jurat cei doi
Fostul iubit al Elenei Ionescu, singurele declarații despre despărțirea de cântăreață. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Elenei Ionescu, artistul Giorgos Athanasiadis, este din nou un bărbat singur, iar asta le încântă, cu siguranță, pe tinerele care visau cu ochii deschiși la el.

Fostul iubit al Elenei Ionescu, singura declarație despre despărțirea de vedetă

Grecul are cale liberă către alte femei în urma despărțirii de fosta solistă de la trupa Mandinga. Separarea dintre cântăreață și băiatul de la Greek4U a luat pe toată lumea prin surprindere. Asta mai ales pentru că au pozat mereu în cuplul fericit… până la un moment dat. Cei doi au decis, în cele din urmă, că drumurile lor nu mai pot coincide.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu a spus, imediat după despărțirea de iubitul grec, că amândoi au stabilit că nu vor vorbi despre ce a fost între ei de s-a ajuns la ruptură. Până acum, muziciana s-a ținut de cuvânt. Întrebarea e: A respectat și Giorgos acest pact?

FANATIK ”l-a pus la probă” pe tânărul cântăreț, iar acesta a respectat înțelegerea cu Elena Ionescu. Deși despre despărțirea celor doi s-a aflat în urmă cu câteva zile, cei doi nu mai sunt împreună de luni bune, după cum afirmase chiar Elena Ionescu.

ADVERTISEMENT

„De mult ne-am despărțit. Faptul că acum s-au șters imaginile de pe Instagram e altceva. Noi ne-am despărțit de mult. Nu vreau să comentez mai mult. Spun doar că am hotărât amândoi să nu vorbim. Vrem să fie liniște”, spunea recent Elena Ionescu, pentru spynews.ro.

„Eu o respect și tot ce a fost între noi rămâne între noi”

Giorgos a respectat decizia pe care au luat-o împreună și a dezvăluit, pentru FANATIK, motivul pentru care nu va da detalii despre situația care a dus la ruptură. Fanii au remarcat, totuși, faptul că în timp ce cântăreața se afișa în ipostaze sexy, zâmbitoare, pe Instagram, grecul posta mesaje mai emoționante, ca și cum ar ascunde o suferință. Să fi greșit artistul față de fosta solistă de la Mandinga? Doar ei știu ce nu i-a ținut aproape unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

„Eu nu voi declara absolut nimic, niciodată, despre nicio relație. Chestiile astea se discută doar între doi oameni într-o relație. Se discută atunci când persoanele respective se respectă”, a declarat fostul iubit al Elenei Ionescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Muzicianul grec a mai spus că, în ciuda despărțirii și a motivelor secrete care au stat la baza acesteia, el o respectă enorm în continuare pe brunetă.

ADVERTISEMENT

„Eu o respect și tot ce a fost între noi rămâne între noi, pentru că ne privește strict pe noi. Atât am de zis”, a completat fostul iubit al Elenei Ionescu.

Acum o lună, Elena Ionescu zicea că și-a cunoscut potențialii socri

Despărțirea despre care Elena Ionescu spune că a avut loc în urmă cu ceva timp nu a fost prevestită de nimeni. Ba mai mult, fostul iubit al Elenei Ionescu a avut grijă ca și părinții săi să o cunoască pe cea care la un moment dat părea a fi femeia alături de care va îmbătrâni.

„Evoluează (n.red.: relația), suntem bine, liniștiți. Am fost în vacanță. I-am cunoscut (n.red.: părinții) de sărbători. Mama lui este româncă. E multă grecească acolo. Nu îmi place să vorbesc foarte mult de partea personală. Când va fi un eveniment, clar o să îl aflați”, spunea în urmă cu doar o lună  cântăreața Elena Ionescu, pentru Antena Stars. 

 

ADVERTISEMENT