Life

Iubitul grec al Elenei Ionescu, Giorgos, primele declarații despre relația lor: „O escapadă”

Iubitul Elenei Ionescu a făcut primele declarații despre relația lor! Giorgos Athanasiadis și cântăreața sunt în vacanță în Italia!
09.12.2022 | 13:00
Iubitul grec al Elenei Ionescu Giorgos primele declaratii despre relatia lor O escapada
Elena Ionescu și noul iubit, vacanță în Italia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

FANATIK a obținut primele declarații de la noul iubit al cântăreței Elena Ionescu, fostă membră în trupa de muzică latino Mandinga. Ex-câștigătoarea Survivor România și Giorgos Athanasiadis nu se mai ascund, după ce, de câteva săptămâni încoace, au tot circulat zvonuri cum că ar fi împreună.

Elena Ionescu se iubește cu Giorgos Athanasiadis de la Greek4u

Destul de discretă cu viața personală, Elena și-a făcut ”curaj” în cele din urmă și a recunoscut că trăiește o frumoasă poveste de iubire, fără a da foarte multe detalii despre aceasta.

ADVERTISEMENT

Partenerul vedetei nu a vorbit până acum despre relația celor doi, acesta ocupându-se de proiectele sale și trăindu-și dragostea departe de ochii presei.

De fapt, ca să fim corecți până la capăt, Giorgos este cel care a postat pe contul său de Instagram imagini cu partenera lui, fiind evident că se mândrește cu această relație, în timp ce Elena a publicat mai degrabă story-uri pe Instagram, despre care știm cu toții că au o valabilitate de doar 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Giorgos, solist în trupa Greek4u, a făcut primele mărturisiri despre legătura atât de frumoasă pe care o are cu Elena Ionescu, pentru FANATIK.

elena ionescu si giorgos
Elena Ionescu și Gorgos, în culmea fericirii, la Roma. Foto: Instagram

Iubitul cântăreței, primele declarații despre relație, în exclusivitate pentru FANATIK: „Ne bucurăm de liniște și relaxare”

Cei doi sunt în vacanță în Italia, alegând Roma și Vaticanul pentru a-și jura iubire eternă, de ce nu! Giorgos ne-a spus că lucrurile evoluează firesc între cei doi și că sunt în etapa în care se bucură de fiecare moment petrecut împreună, căci nu au motive să se plângă, mai ales că relația e în perioada de lapte și miere, fiind la început.

ADVERTISEMENT

„Suntem într-o minivacanță la Roma. Am prins câteva zile libere și am făcut o escapadă. Suntem bine, ne bucurăm de liniște și de relaxare. Lucrurile evoluează frumos și natural între noi”, a declarat Giorgos, în exclusivitate pentru FANATIK.

Tânărul artist a postat o imagine în fața Colosseumului din Roma, în care o ține în brațe pe iubita lui, imagine apreciată de internauți. Mai mult, cei doi s-au și filmat în capitala Italiei, zâmbitori, nedezlipiți, semn că trăirile lor sunt de bun augur.

ADVERTISEMENT

Încă e devreme să vorbim despre o posibilă căsătorie îmtre cei doi, dar dacă relația nu va întâmpina dificultăți, n-ar fi exclus să o vedem din nou pe Elena Ionescu în fața ofițerului de stare civilă.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu

Spunem din nou pentru că artista a mai fost căsătorită cu tatăl copilului ei, Dragoș Stanciu. Cei doi au divorțat după doar șase luni de la căsătorie, în luna februarie 2019, cunoscută ca lună a iubirii!

Bruneta îl acuzase pe fostul partener de infidelitate, acesta fiind motivul care a determinat-o să pună capăt căsniciei.

Chiar dacă s-au separat, cei doi au acum o relație apropiată, de dragul băiețelului lor, Răzvan. Aceasta afirmase la un moment dat pentru Antena Stars că s-au iertat reciproc și au dat uitării lucrurile care nu au funcționat între ei.

„Avem o relație foarte frumoasă, civilizată. Vine, are grijă de Răzvanel în weekend, îl ia. Acum e la el acasă, s-a dus să-l tundă. Face niște sacrificii de care eu personal nu eram conștientă că se putea.

Acum le văd și apreciez foarte mult. Ne-am iertat reciproc. Am ajuns la o maturitate frumoasă cu înțelepciunea de a crește acest copil și de a încerca să nu-i creăm lui suferință”, spunea Elena Ionescu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT