Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fostul jucător al FCSB a semnat cu UTA. Convins de Rednic, revine în SuperLiga după 8 luni. Exclusiv

Alexandru Tudorie revine în SuperLiga după experiența de la Al Adalah din Arabia Saudită, iar FANATIK a aflat că a semnat cu UTA Arad.
12.02.2024 | 11:00
Fostul jucator al FCSB a semnat cu UTA Convins de Rednic revine in SuperLiga dupa 8 luni Exclusiv
Fostul jucător al FCSB a semnat cu UTA. Convins de Rednic, revine în SuperLiga după 8 luni. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic nu se oprește de transferuri și în ultima zi de mercato a reușit să îl convingă pe un fost atacant de la FCSB să vină la UTA Arad. Alexandru Tudorie a semnat o înțelegere valabilă pentru un an și jumătate și astfel revine în SuperLiga după opt luni de la despărțirea de Sepsi OSK.

Fostul jucător al FCSB a semnat cu UTA. Convins de Rednic, revine în SuperLiga după 8 luni

Alexandru Tudorie revine în SuperLiga după aventura din liga secundă din Arabia Saudită și semnează cu UTA Arad. Atacantul trecut pe la formații precum FCSB, Universitatea Craiova, Sepsi și FC Voluntari va pune umărul la salvarea de la retrogradare a „Bătrânei Doamne”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA Mircea Rednic a stat numai puțin de două zile pentru a-l convinge pe atacant. Alex Tudorie a câștigat Cupa României Betano cu Sepsi OSK în ultimele două sezoane și a înscris 11 goluri în ediție trecută din campionat.

„Un transfer foarte interesant de care FANATIK a aflat că se face astăzi. Tudorie semnează astăzi cu echipa lui Mircea Rednic, iată transferul de ultimă oră. UTA se întârește cu Tudorie, un atacant foarte interesant, chiar mă mir că nu l-am luat nimeni pănă acum.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic l-a convins să se alăture lotului UTA, iar Tudorie va semna astăzi cu UTA. Un transfer foarte bun pentru UTA, nu mai știu în ce formă este Tudorie, dar mie întotdeauna mi s-a părut un fotbalist interesant pentru SuperLiga.

Două zile a stat Mircea Rednic pe capul lui Tudorie să îl convingă, zi și noapte pentru că au fost discuții pănă undeva spre 2, 3 dimineața. Pănă la urmă reputatul tehnician a reușit să îl convingă să aleagă UTA în detrimentul altor echipe”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic, lăudat pentru transferul lui Tudorie: „Avea probleme acolo”

Vivi Răchită anunță că Mircea Rednic a fost inspirat prin aducerea lui Alexandru Tudorie la UTA Arad. Analistul FANATIK SUPERLIGA este de părere Godberg Cooper nu este un atacant care să îi ajute la fel de mult precum fostul vârf de la FCSB.

„Tudorie a fost și la FCSB, cu Reghe când i-a spus că l-ar băga fundaș central. Mircea are probleme acolo, Cooper nu este un vârf de atac care să… Dacă bate Botoșani are șanse mari la play-off, uite că din echipă de retrogradare a dus echipa de play-off. E allenatore cu A”, a spus Răchită.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici laudă mutarea lui Mircea Rednic și este de părere că Alex Tudorie poate să îi ajute imediat pe arădeni. Atacantul s-a dovedit a fi unul dintre marcatorii constanți de la Sfântu Gheorghe, formației cu care a câștigat chiar două trofee.

„Este un transfer foarte util, a semnat un an jumătate, nu numai trei luni. Băiatul să fie cu mintea la UTA și îi va ajuta. Că îi va ajuta imediat, ceea ce cred că se va întâmpla, că îi va ajuta din play-off sau din play-out. Mircea Rednic dă o adevărată lovitură”, spune Horia Ivanovici.

  • 11 goluri a marcat pentru Sepsi în sezonul trecut 
  • 1 milion de euro este cota lui Alex Tudorie, conform transfermarkt

Fotbalistul DORIT de Dinamo SE TRANSFERA la UTA Arad: “REDNIC DĂ LOVITURA”

ADVERTISEMENT