Life

Fostul parlamentar Cristian Rizea ar ști cine i-ar fi denunțat pe frații Tate: ”Ca să îl salveze pe tatăl lui”

Fostul deputat social-democrat Cristian Rizea a făcut dezvăluiri despre cine i-ar fi denunțat pe frații Tate, în scopul de a-și salva tatăl, aflat în spatele gratiilor.
20.01.2023 | 18:53
Fostul parlamentar Cristian Rizea ar sti cine iar fi denuntat pe fratii Tate Ca sa il salveze pe tatal lui
Pe cine acuză Cristian Rizea că i-a denunțat pe frații Tate. Sursa foto: cdep.ro, facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul parlamentar Cristian Rizea se implică în cazul fraților milionari, arestați de curând, Andrew și Tristan Tate. Acesta ar ști cine i-a denunțat pe cei doi la DIICOT și aduce acuzații și față de Bianca Drăgușanu.

Cristian Rizea acuză o persoană publică de faptu că i-a denunțat pe frații Tate

Cristian Rizea spune că Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu, i-ar fi demascat pe cei doi milionari. Scopul său ar fi fost acela de a-și apăra tatăl, Niculae Bădălău, aflat în arest preventiv până la jumătatea lui ianuarie.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul politician precizează că Niculae Bădălău ar face ”prăduieli” în rândul procurorilor de la Direcția Națională Anticorupție (DNA).

”Îmi cer scuze față de alte persoane, dacă sunt din Giurgiu, dar eu nu am văzut persoane care să te vândă mai repede ca unul din Giurgiu. Am cunoscuți câțiva, toți niște hahalere, niște d-aia care te vând imediat pe la spate.

ADVERTISEMENT

Să înțeleagă toată lumea, Gabi Bădălău i-a turnat pe Frații Tate, ca să îl salveze pe tatăl lui. Că asta este toată șmecheria. Face ta-su niște prăduieli la DNA de vă stă mintea în loc. Tremură Marcel Ciolacu și Paul Stănescu ca varga acum”, a spus Cristian Rizea într-un filmuleț pe Tik-Tok.

Ce spune Cristian Rizea despre Bianca Drăgușanu

De asemenea, Cristian Rizea susține și că Gabi Bădălău, partenera sa, Bianca Drăgușanu, și Tristan Tate se întâlneau pentru a consuma substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

”Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se drogau cu Tristan Tate. Ei sunt primii care fac astfel de lucruri, legate de prostituție și altele. Toți gaborii știau de lucrurile astea, n-au echipele pe care le protejează ei, cu pești, cu astea.

Păi asta e acuzație să le dai la băieții ăștia? ( frații Tate n.r.). Frații Tate sunt niște băieți șmecheri, au făcut niște bani. Banii erau, de fapt, miza. 400 de milioane de dolari din Crypto. Aici a fost miza, șmecheria, și au pierdut tot. Nu mașinile, nu vila, miza sunt banii din Crypto. Ok, ei exploatau fetele, dar nu tot tam-tam-ul ăsta care s-a creat în jurul lor”, a mai adăugat Cristian Rizea.

ADVERTISEMENT

De ce sunt arestați frații Tate și Niculae Bădălău

Dezvăluirile fostului parlamentar au fost făcute în contextul în care frații Tate au fost arestați în luna decembrie, pentru 30 de zile, pentru trafic de persoane și viol. Multe femei care au căzut pradă acestora au mărturisit oamenilor legii cum au fost forțate să practice prostituția sau supuse la abuz sexual.

Referitor la Niculae Bădălău, tatăl lui Gabi Bădălău, acesta se află în arest preventiv, de la finalul anului 2022, după ce a fost acuzat de dare de mită și trafic de influență. Fostul ministru al economiei ar fi oferit mită unui edil din Giurgiu, în valoare de 170.000 de euro, ca să primească contracte de lucrări publice.

ADVERTISEMENT