Sport

Fostul patron crede în venirea lui Răzvan Lucescu la Rapid: „Îl felicit pe Dan Șucu”

Marian Iancu, fostul patron din fotbalul românesc, crede în venirea lui Răzvan Lucescu la Rapid. Dan Șucu a fost cel care a dezvăluit informația.
20.01.2024 | 09:00
Fostul patron crede in venirea lui Razvan Lucescu la Rapid Il felicit pe Dan Sucu
Fostul patron din fotbalul românesc crede în venirea lui Răzvan Lucescu la Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara, este convins că Dan Șucu a pornit o adevărată revoluție la Rapid. Simpatizant al Rapidului, Marian Iancu este de părere că una dintre schimbările din vară în Giulești îl va avea în prim-plan pe antrenorul Răzvan Lucescu.

Marian Iancu chiar crede în venirea lui Răzvan Lucescu la Rapid: „Îl felicit pe Dan Șucu”

Rapid ocupă locul 4 în SuperLiga, la 11 puncte în spatele liderului FCSB. Deși a făcut investiții importante, clubul „alb-vișiniu” nu a avut parte de rezultatele dorite în prima jumătate de sezon. Formația lui Cristiano Bergodi a fost eliminată din Cupa României și este departe de câștigarea titlului.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu vrea să transforme Rapid într-o adevărată forță a fotbalului românesc. Acționarul majoritar nu exclude varianta de a-l aduce pe Răzvan Lucescu pe banca tehnică a giuleștenilor în misiunea de a-și îndeplini obiectivul.

Marian Iancu este ferm convins că Răzvan Lucescu, actualmente antrenorul lui PAOK, ar accepta în vară să semneze cu Rapid. De ce să nu vină Răzvan de la PAOK? Poate are dor de casă și vrea o provocare de alt gen. E și tatăl lui prin preajmă”, a declarat Marian Iancu, la emisiunea lui Gabi Safta de pe canalul de Youtube „Templul Sportului”.

ADVERTISEMENT

Marian Iancu, felicitări pentru Dan Șucu: „Văd lucruri, dar mă opresc aici”

Totodată, Dan Șucu a declarat, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA că unul dintre obiectivele sale în 2024 este cooptarea legendarului Mircea Lucescu la Rapid. Marian Iancu este de părere că venirea lui Răzvan Lucescu în postura de antrenor ar putea facilita venirea lui „Il Luce” în cadrul clubului „alb-vișiniu”.

„Când l-am avut în mâini pe Răzvan m-am întâlnit și cu seniorul. Este o familie unită, care se susține. Eu văd totul posibil, dar nu spun mai multe. Dacă Șucu a aruncat-o cu interesul pentru Răzvan, îl felicit.

ADVERTISEMENT

Este modalitatea prin care se poate apropia și de senior. Văd lucruri, dar mă opresc aici”, a mai spus Marian Iancu. Răzvan Lucescu a mai antrenat-o pe Rapid în perioada 2004-2007. Cu Lucescu Jr. pe bancă, Rapid a atins sferturile Cupei UEFA în sezonul 2005-2006.

Dan Șucu, anunț major la Rapid: „Dacă vom avea nevoie de Răzvan Lucescu, ne vom strădui să îl aducem!”

Răzvan Lucescu mai are contract cu PAOK până la finalul sezonului. Totuși, presa din Grecia a anunțat că antrenorul român a bătut palma cu șefii eleni pentru prelungirea contractului până în 2027. Românul ar fi fost ademenit cu un salariu de peste două milioane de euro, din care îi va plăti și pe secunzii săi.

ADVERTISEMENT

”Eu mă gândesc la un lucru, dar nimeni nu mă ia în seamă. Rapid va fi cel mai respectat club din România. E foarte simplu. Dacă Răzvan Lucescu este persoana de care avem nevoie, ne vom strădui să vină alături de noi. Rapid va fi cel mai respectat și serios club din București”, a spus Dan Șucu, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT