Life

Fostul Principe Nicolae al României, dezvăluiri despre relația cu Principesa Margareta: ”Vreau o familie unită”

Fostul Principe Nicolae al României a discutat deschis despre relația pe care o are cu mătușa sa, Principesa Margareta. Cei doi nu mai vorbesc de șapte ani.
11.08.2022 | 17:44
Fostul Principe Nicolae al Romaniei dezvaluiri despre relatia cu Principesa Margareta Vreau o familie unita
Ce relație are Principele Nicolae al României cu Principesa Margareta: ”Ușa mea este deschisă”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Prințul a făcut dezvăluiri importante despre relația pe care o are în momentul de față cu Casa Regală din România, dar mai ales cu mătușa sa. Nepotul Regelui Mihai I a încercat în repetate rânduri să reia legăturile.

Ce relație are Principele Nicolae al României cu Principesa Margareta: ”Ușa mea este deschisă”

Fostul Principe Nicolae al României și Principesa Margareta nu mai discută după ce Prințul a pierdut titlul nobiliar. Se întâmpla în urmă cu 7 ani din cauza unui scandal legat de un test de paternitate cu o fostă iubită.

ADVERTISEMENT

„Este normal să vreau o familie unită și ușa mea este deschisă pentru orice membru al familiei. Mi-am exprimat această dorință de nenumărate ori. Am spus și susțin că doresc să trăiesc într-o familie unită, mai ales că Familia Regală trebuie să fie un exemplu demn de urmat.

Toate încercările mele din ultimii șapte ani nu au avut niciun efect. Cum se vede, mătușa mea a ales lipsa de relații dintre noi.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, mă denigrează prin diferite scrisori trimise unor instituții în care mi se interzice accesul la evenimente importante pentru istoria României și a familiei mele.

Mulțumesc socrilor mei pentru ajutor și pentru atmosfera caldă în care trăim”, a mărturisit fostul principe Nicolae al României pentru revista okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul Principe Nicolae al României, deschis la comunicare

Concret, nepotul Regelui Mihai I este deschis la dialog și la comunicare cu familia sa. În urmă cu ceva vreme povestea că a făcut numeroase demersuri pentru a o avea aproape pe mătușa sa, Principesa Margareta.

Fostul Principe Nicolae al României consideră că rudele trebuie să fie unite indiferent de situație. Mai mult decât atât, subliniază că nu este interesat de tronul României, mai ales că a fost scos din linia succesorală.

ADVERTISEMENT

Nu este interesat de titlu și de partea materială și susține că vrea numai binele țării și a comunității. Acestea sunt luate în calcul prin prisma proiectelor pe care le desfășoară de 10 ani de când stă în București.

ADVERTISEMENT