Life

Schimbare uluitoare suferită de Principesa Elena. Cum arată mama lui Nicolae al României

Principesa Elena, mama lui Nicolae al României, a suferit o transformare uimitoare în ultimii ani.
26.10.2021 | 18:22
Schimbare uluitoare suferita de Principesa Elena Cum arata mama lui Nicolae al Romaniei
Schimbare uluitoare suferită de Principesa Elena. Cum arată mama lui Nicolae al României. Sursă foto: facebook/instagram/Familia Regală a României
ADVERTISEMENT

În urmă cu mai mulți ani, fiicele Regelui Mihai arătau total altfel decât acum. În timp principesele au slăbit destul de mult, dar mama lui Nicolae al României a suferit o schimbare uluitoare.

În ultimele fotografii, Principesa Elena a afișat o siluetă de invidiat.

Schimbările erau vizibile încă de anul trecut, atunci când pe contul de Instagram al Familiei Regale a României a fost publicată o fotografie cu ocazia zilei de naștere a Principesei Elena.

ADVERTISEMENT

Schimbare uluitoare suferită de Principesa Elena. Cum arată mama lui Nicolae al României

În urmă cu mulți ani, atunci când au sosit pentru prima dată în România, fiicele Regelui Mihai arătau total altfel decât acum. Toate Principesele aveau ceva kilograme în plus.

În timp lucrurile s-au schimbat radical. Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a fost prima care a decis să facă o schimbare în ceea ce privește silueta sa. Nu după mult timp și celelalte surori ale sale i-au urmat exemplul. Și-au schimbat radical stilul de viață, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT
Majestatea Sa Margareta și Principesa Elena
Majestatea Sa Margareta și Principesa Elena. Sursă foto:
Foto: Daniel Angelescu ©Casa Majestății Sale Custodele Coroanei

 

Principesa Elena, care în curând va împlini 71 de ani,  a suferit o transformare radicală. Aceasta s-a observat încă de anul trecut. Mama lui Nicolae a scăpat de foarte multe kilograme, iar acum are o siluetă de invidiat.

Principesa Elena este a doua fiică a Regelui Mihai

Cea de-a doua fiică a Regelui Mihai și a Prințesei Ana s-a născut pe 15 noiembrie 1950, la Lausanne. Copilăria și-a petrecut-o în Anglia și a studiat în mai multe țări.

ADVERTISEMENT

La doar 20 de ani s-a angajat la o casă de licitații din Geneva. Apoi, a decis să urmeze un curs de administrație în Londra.

După absolvire s-a angajat la Academia de Muzică și Artă Dramatică din Londra. După doi ani s-a alăturat unei organizații care se ocupa de copiii cu probleme de auz. Ulterior, a devenit asistenta unui expert în restaurări, perioadă în care a lucrat și la muzeul din Hanovra.

ADVERTISEMENT

Principesa Elena a revenit în Anglia în 1982, s-a măritat cu Robin Medforth Mills și a avut doi copii. Nicolae și Elisabeta Karina.

După divorțul din anul 1991, mama fostului prinț Nicolae a decis să rămână în Anglia. Principesa Elena s-a recăsătorit în anul 1998 cu Excelența Sa Alexander Phillips Nixon. În următorii ani, fiica Regelui Mihai și-a continuat activitatea caritabilă.

ADVERTISEMENT
Tags: