News

Fostul principe Nicolae și Alina Binder sunt părinți de băiat. Ce nume va purta copilul

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a anunțat vineri că soția sa, Alina, a născut un băiețel. Acesta a spus că atât bebeluşul cât şi mama lui sunt în stare bună. Ce nume au ales pentru bebeluș.
15.04.2022 | 17:19
Fostul principe Nicolae si Alina Binder sunt parinti de baiat Ce nume va purta copilul
Fostul principe Nicolae a devenit tată de băiat. Soţia sa, Alina, a născut al doilea copil al cuplului. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Nicolae al României, fostul principe, a anunțat că soția sa a născut vineri, 15 aprilie, un băiețel perfect sănătos.

Fostul principe Nicolae a devenit tată de băiat. Soţia sa, Alina, a născut al doilea copil al cuplului

Începând de vineri, 15 aprilie, fostul principe Nicolae este și tată de băiat. Soţia sa, Alina, a născut al doilea copil al cuplului. Copilul s-a născut la Maternitatea Polizu din București şi va purta numele Mihai, la fel ca străbunicul lui.

ADVERTISEMENT

”Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie, vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie, la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă.

Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai şi deopotrivă pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil.

ADVERTISEMENT

Întreaga noastră familie trăiește momente speciale, de mari bucurii și împliniri. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor”, a fost mesajul lui Nicolae.

Nicolae și Alina Binder mai au un copil. E vorba de o fetiță pe nume Maria-Alexandra, care s-a născut tot la Spitalul Polizu, pe 7 noiembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au unit oficial destinele în anul 2018 la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia.

Fostul principe Nicolae a vorbit pentru FANATIK despre viitorul băiat

Săptămâna trecută, Nicolae a participat la lansarea cărții sale ”Bunicul meu, REGELE MIHAI”. Nepotul fostului rege al României a declarat, pentru FANATIK, că nu vrea să dezvăluie numele copilului său, dar i-a cumpărat tot ce are nevoie.

”Ne-am gândit la un nume, dar nu îl dezvăluim. Tot ce pot spune este că va fi botezat la Alba Iulia. În așteptarea băiețelului nostru vom petrece Paștele acasă, cu emoții. I-am cumpărat tot ce trebuie”, a declarat fostul principe Nicolae al României, despre strănepotul Regelui Mihai.

ADVERTISEMENT