Fotbal intern

Fotbaliștii de la FCSB, testați pentru coronavirus. Florinel Coman a absentat

09.04.2020 | 19:02
Fotbalistii de la FCSB testati pentru coronavirus Florinel Coman a absentat
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că jucătorii de la FCSB vor fi testați pentru coronavirus, iar joi a avut loc prima serie. 16 fotbaliști au fost prezenți la baza din Berceni, Florinel Coman fiind singurul absent dintre cei care urmau să fie testați în această săptămână.

Fotbaliștii de la FCSB au fost testați pentru coronavirus

Gigi Becali a declarat, recent, că vrea să testeze fotbaliștii, antrenorii și membrii staff-ului medical de la FCSB pentru coronavirus și, în cazul în care rezultatele vor fi negative, întreaga delegație va intra în izolare, la baza clubului de la Berceni, unde se vor relua antrenamentele.

ADVERTISEMENT

Deși patronul „roș-albaștrilor” a anunțat că nu mai ia în considerare reluarea antrenamentelor, decizie luată la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis a prelungit starea de urgență de pe teritoriul României cu încă 30 de zile, testele jucătorilor pentru coronavirus au avut loc.

Joi, 16 fotbaliști, dintre cei 17 care urmau să fie testați, Florinel Coman absentând, au făcut testele pentru COVID-19 la baza clubului din Berceni, conform Gsp.

ADVERTISEMENT

Jucătorii vor efectua și al doilea test, la scurt timp de la primirea rezultatului, cel mai probabil luni.

Andrei Vlad, Valentin Crețu, Andrei Miron, Iulian Cristea, Ionuț Panțîru, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Ovidiu Popescu, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Ionuț Vînă, Florin Tănase, Olimpiu Moruțan, Dennis Man, Cristian Dumitru și Adrian Petre au fost fotbaliștii testați joi pentru coronavirus.

ADVERTISEMENT

O lună de la ultimul meci oficial

FCSB a disputat ultimul meci oficial pe 8 martie, pe Arena Națională, împotriva Universității Craiova.

Formația lui Bogdan Vintilă s-a impus fără emoții în fața Craiovei, scor 4-1, și a urcat pe locul doi în clasamentul play-off-ului, la patru puncte de liderul CFR Cluj, cu care va juca în prima rundă de la reluarea fotbalului, după pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT