Sport

Fotbaliștii de la UTA și FCSB, „mitraliați” după eliminările din Cupă. Tavi Popescu, cel mai contestat: „Te-ai născut retard?” / „Ziceai că e în călduri”. Video

Robert Niță i-a distrus pe Rachid Bouhenna, Andrei Chindriș, Risto Radunovic și Octavian Popescu, eliminați în meciul UTA - FCSB din Cupa României Betano.
20.10.2022 | 19:00
Fotbalistii de la UTA si FCSB mitraliati dupa eliminarile din Cupa Tavi Popescu cel mai contestat Teai nascut retard  Ziceai ca e in calduri Video
4 jucători a eliminat Adrian Cojocaru în decurs de 10 minute la UTA - FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Centralul Adrian Cojocaru a eliminat nu mai puțin de patru jucători în meciul UTA – FCSB din Cupa României Betano. Robert Niță a avut una dintre cele mai acide replici pentru fotbaliștii care au primit niște cartonașe roșii „prostești”.

Robert Niță îi face praf pe jucătorii de la UTA și FCSB: „Chiar sunt idioți. Mulți dintre ei fură curent și fac scurtcircuit”

Fostul fotbalist al Stelei și al Rapidului nu i-a iertat pe Rachid Bouhenna, Andrei Chindriș, Risto Radunovic și Octavian Popescu, eliminați în meciul din Cupă.

ADVERTISEMENT

„Dacă te uiți la meciul ăsta al FCSB-ului la Arad, tinzi să crezi că unii jucători chiar sunt idioți. Nu toți, dar mulți dintre ei fură curent și fac scurtcircuit”, a surprins Niță.

Robert Niță l-a atacat cel mai dur pe stoperul arădenilor, mai ales că Rachid Bouhenna a fost eliminat pentru același lucru cu doar câteva minute înainte: „Nu e posibil Chindriș care stă pe bancă și vede că un jucător de la FCSB ia două galbene, iar al doilea pentru că aplaudă arbitrul. Se întâmplă faza asta cu Bouhenna cu două minute înainte. Pot să îl suspectez pe băiatul ăsta de orice numai că nu e deștept.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că ei nu cunosc regulamentul. Cred că nu e pasionat sau sărac cu duhul. Nu ai cum să iei două cartonașe galbene ambele pentru că aplauzi! ‘Ce-am făcut?’ Scuză-mă, te-ai născut retard! El părea că vrea să pară șmecher. Cum să iei două galbene pentru aplauze?!”.

Robert Niță e de părere că Andrei Chindriș ar trebui să primească o amendă record: „Chiar m-aș bucura să îi dea Poenaru câteva mii de euro amendă! O fi vreun om de cultură, de artă, merge la teatru, e cinefil de el tot aplaudă așa, e un aplaudac! Antrenorul te lasă te odihnească pe bancă și tu iei două galbene în 7 secunde! Asta e dovadă de prostie”. 

ADVERTISEMENT

Robert Niță, discurs-șoc la adresa lui Octavian Popescu: „Ziceai că e un gibon, urangutan de-ăla scăpat, în călduri!”

După ce Helmuth Duckadam l-a desființat pe Octavian Popescu pentru gesturile de la eliminare, Robert Niță l-a atacat și mai dur pe favoritul lui Gigi Becali: „Îl vedem și pe Tavi Popescu săracu, care face un fault care nu își avea rostul, știind că echipa e cum e, cu doi eliminați și mai sunt 30 de secunde din meci. Gesticulează, dă cu palmele de pământ… Cred că dacă făcea faultul și se oprea nu îi dădea galben! Ziceai că e un gibon, urangutan de-ăla scăpat, în călduri!”.

Robert Niță vine cu o ipoteză-șoc și spune că Tavi Popescu ar putea primi mai mult de o etape de suspendare: „Nu iese de pe teren, se duce de vreo două-trei ori înapoi… Mare minune dacă nu scrie ăla în raportul de arbitraj și nu o să fie o etapă, vreo două-trei, ca să îl potolească pe căpitanul. Ați văzut ce musculatură are? Cum era strâns cu banderola? De unde așa nervos?”.

ADVERTISEMENT

Niță continuă declarațiile acide la adresa „perlei” lui Gigi Becali: „În minutul 6 se duce la Stahl să îi rupă piciorul! Ce vrea să dovedească? Acuma intră toate rudele în direct, am înțeles că face cu mental coach. Te învață să faci ca maimuța pe teren? Dacă sufli mai tare spre el, cade echipamentul de pe el”.

Risto Radunovic, pus și el la zis: „Cum s-a adunat toată prostia jucătorilor în finalul meciului”

Youtuber-ul nu l-a „cruțat” nici pe Risto Radunovic, titular de drept în naționala din Muntenegru: „Radunovic săracul se bagă în meleul ăla provocat de Tavi Popescu. Ce să facă? El se duce în față în loc să rămână acolo unde e. Stai acolo că sunt prelungiri. Nici ăsta nu joacă la Sepsi! Face o tâmpenie cât casa de mare. Asta e spectaculos la meciul ăsta. Cum s-a adunat toată prostia jucătorilor în finalul meciului”.

Robert Niță a schițat și un unsprezece al „rușinii”: „Vă dați seama ce ar fi să fie într-o echipă Chindriș, Popescu, Bouhenna că nu prea știe limba română, Crețu pentru interviuri și Săpunaru care se mai enervează câteodată? Mamă, dacă ar fi și Sorescu și cu Steliano Filip, foștii dinamoviști, ar fi…”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele marchează” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT