Sport

Helmuth Duckadam îl face praf pe Octavian Popescu după eliminarea din meciul UTA – FCSB: „Îi mai dădeam încă un roșu!”

Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei, l-a criticat pe Tavi Popescu după ce a protestat vehement la adresa arbitrului la meciul cu UTA.
20.10.2022 | 17:58
Helmuth Duckadam il face praf pe Octavian Popescu dupa eliminarea din meciul UTA  FCSB Ii mai dadeam inca un rosu
Helmuth Duckadam îl face praf pe Octavian Popescu după eliminarea din meciul UTA - FCSB: „Îi mai dădeam încă un roșu!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a terminat cu trei jucători eliminați meciul din Cupa României Betano cu UTA, iar echipa lui Nicolae Dică a fos egalată la ultima fază. Helmuth Duckadam e de părere că Tavi Popescu nu trebuia să vadă al doilea galben, însă reacția de după eliminare l-a șocat.

Helmuth Duckadam, surprins de reacția lui Tavi Popescu: „N-ai voie să protestezi în halul ăla!”

Helmuth Duckadam a vorbit la Digi Sport despre cele trei eliminări ale FCSB în meciul cu UTA și e de părere că arbitrul Adrian Cojocaru i-a dat prea ușor al doilea avertisment căpitanului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Singura obiecție o am la Popescu, unde cred că s-a dat ușor al doilea galben, n-a fost un fault dur pentru care să elimini un jucător”.

Duckadam consideră însă că Tavi Popescu ar putea primi chiar mai mult de o etapă de suspendare: „După ce a primit cartonașul roșu, pentru protestele lui îi mai dădeam încă un roșu. Domne’, ești un jucător tânăr, n-ai voie să protestezi în halul ăsta!”.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, fostul oficial al FCSB e de părere că Octavian Popescu are nevoie să fie îndrumat: „Da, mi-a plăcut, dar comentează prea mult. E prea nervos, prea agitat, tot timpul are ceva de reproșat, nu stiu ce se întâmplă cu el. El trebuie ajutat chiar cu un specialist”, a declarat Duckadam la emisiunea Fotbal Club.

Octavian Popescu a fost eliminat și a provocat lovitura liberă din care UTA a egalat în prelungiri

Octavian Popescu a avut intrare imprudentă în prelungirile partidei de pe Francisc Neuman, iar arădenii au reușit să egalizeze în urma acelei faze fixe.

ADVERTISEMENT

Astfel, Tavi Popescu va fi suspendat la meciul din campionat din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, alături de Risto Radunovic și Rachid Bouhenna, care a văzut două galbene în zece secunde.

FCSB a fost aproape să câștige cu un scor identic ca în partida de pe Național Arena cu UTA, însă vicecampioana României a constestat categoric arbitrajul de la meciul din Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Nicolae Dică va disputa următorul meci în Cupă cu Oțelul Galați, pe data de 9 noiembrie, în deplasare.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,55 este cota pentru „X pauză / X final” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT