Sport

Fotbaliștii Universității Craiova s-au dezlănțuit la petrecerea lui Andrei Ivan! Oltenii au petrecut pe muzica unui manelist celebru. Video

Andrei Ivan i-a invitat pe fotbaliștii Universității Craiova la petrecere după botezul fetiței sale și cununia religioasă, iar oltenii au profitat de zilele libere.
24.04.2023 | 16:23
Fotbalistii Universitatii Craiova sau dezlantuit la petrecerea lui Andrei Ivan Oltenii au petrecut pe muzica unui manelist celebru Video
Fotbaliștii Universității Craiova s-au dezlănțuit la petrecerea lui Andrei Ivan! Oltenii au petrecut pe muzica unui manelist celebru. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Familia „alb-albastră” a intrat în sărbătoare duminică cu ocazia evenimentelor importante din viața lui Andrei Ivan. După botezul și cununia religioasă a golgheterului Universității Craiova, fotbaliștii oltenilor au petrecut la Hanul Andriței pe muzica lui Adrian Minune.

Spectacol în familia Universității Craiova! Fotbaliștii oltenilor au petrecut pe muzica lui Adrian Minune

Înaintea pregătirilor pentru derby-ul cu FCSB, oltenii au avut liber la distracție din partea lui Sorin Cârțu și Eugen Neagoe. Tehnicianul „alb-albaștrilor” a declarat după victoria cu Sepsi că fotbaliștii Universității Craiova vor avea două zile libere pentru a petrece alături de Andrei Ivan.

ADVERTISEMENT

FANATIK v-a prezentat imagini în exclusivitate de la botezul Isadorei și cununie religioasă a lui Andrei și Anda Ivan. Sărbătoarea a continuat pentru olteni și la Hanul Andriței, unde Andrei Ivan, nașul Bogdan Vătăjelu, dar și restul jucătorilor din lotul Universității Craiova au petrecut.

Andrei Ivan a făcut show după cununia religioasă, iar suporterii oltenilor așteaptă să fie la înălțime și pe stadionul „Ion Oblemenco”. Micuța fetiță a cuplului nu a lipsit de lângă părinți nici la dansul mirilor, iar în următoarele scene de dans a fost invitat și Bogdan Vătăjelu, însă acesta a acuzat dureri din cauza accidentării.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a fost responsabil cu distracția și nu i-a dezamăgit pe fotbaliștii „alb-albaștrilor”. Acesta l-a adus la Hanul Andriței pe celebrul manelist Adrian Minune care i-a încurajat pe olteni înaintea derby-ul cu FCSB: „Hai Craiova! Hai ca inima lui Mihai, Mihai Viteazul”

La evenimentul organizat în locația de lux din Bănie au fost prezenți jucătorii „alb-albaștrilor”, fiind aproape și oficialii Universității Craiova. Vladimir Screciu, Alexandru Ișfan, Laurențiu Popescu, Ștefan Vlădoiu, Alex Cîmpanu le-au urat „Casa de piatră” celor doi.

ADVERTISEMENT
Ștefan Vlădoiu și Vladimir Screciu s-au alăturat petrecerii. sursă foto: Facebook
Ștefan Vlădoiu și Vladimir Screciu s-au alăturat petrecerii. sursă foto: Facebook

Portretul lui Andrei Ivan prin ochii unui preot: „Un băiat credincios, minunat”

Unul dintre preoții prezenți la cununia civilă a atacantului i-a făcut un altfel de portret lui Andrei Ivan la sfârșitul evenimentului. Acesta a mărturisit că vedeta formației din Bănie este un om credincios și o felicită pe fosta gimnastă pentru alegerea făcută.

„Cunoscându-l pe Andrei spun că Anda nu a greșit și a ales un băiat credincios, un copil minunat care se spovedește mereu. Ascultător aici în biserică și mai ascultător pe teren. În afară de faptul că sunt preot, sunt și fan al Universității Craiova și am ținut să fiu prezent aici astăzi”, a spus preotul.

ADVERTISEMENT

Schimbările din viața personală din ultimul an l-au schimbat în bine pe Andrei Ivan care dezvăluie că familia l-a responsabilizat mai mult. Acesta a fost revitalizat de Eugen Neagoe la Universitatea Craiova și a redevenit decisiv pentru formația din Bănie.

„Mă simt foarte bine de la venirea lui Mister. Mi‑a dat multă încredere în mine şi m‑a făcut să mă simt mai încrezător şi mai determinat pe teren. Familia mea mă ajută şi ea mult. Viaţa mi s‑a schimbat în bine în general de când m‑am căsătorit şi mai ales de când a venit pe lume fetiţa noastră, de care sunt foarte mândru”, a spus Andrei Ivan.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2.07 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Sepsi – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT