Sport

Sărbătoare în familia „alb-albastră”! Andrei Ivan și-a botezat fetița și a făcut cununia religioasă înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Foto și video

Familia „alb-albastră” este în sărbătoare înaintea derby-ului cu FCSB. FANATIK vă prezintă imagini de la cununia religioasă și botezul fetiței lui Andrei Ivan
23.04.2023 | 15:17
Sarbatoare in familia albalbastra Andrei Ivan sia botezat fetita si a facut cununia religioasa inainte de Universitatea Craiova  FCSB Foto si video
Sărbătoare în familia „alb-albastră”! Andrei Ivan și-a botezat fetița și a făcut cununia religioasă înainte de Universitatea Craiova - FCSB. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Este zi de sărbătoare în Bănie pentru Andrei Ivan, dar și restul oficialilor și jucătorilor de la Universitatea Craiova. Vedeta din ofensiva „alb-albaștrilor” și-a botezat fetița și a organizat cununia religioasă cu muza care l-a transformat în golgheterul oltenilor înaintea derby-ului cu FCSB.

Sărbătoare în familia „alb-albastră”! Andrei Ivan și-a botezat fetița și a făcut cununia religioasă înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Universitatea Craiova este pe val în SuperLiga, iar după două succese consecutive oficialii anunță că oltenii se înscriu în lupta pentru locul doi. Pentru formația din Bănie urmează două confruntări de foc cu FCSB pe stadionul „Ion Oblemenco” și CFR Cluj în deplasare.

ADVERTISEMENT

După faptă și răsplată pentru jucătorii „alb-albaștrilor” în urma succesului din Sepsi – Universitatea Craiova, scor 1-2. Oltenii sărbătoresc cele trei puncte câștigate la Sfântu Gheorghe la cununia religioasă și botezul fiicei căpitanului Andrei Ivan, iar în Bănie este spectacol.

VIDEO cu sosirea nașilor, Bogdan și Alina Vătăjelu: 

FANATIK vă prezintă imagini de la evenimentul organizat în familia „juveților”, iar Andrei și Anda Ivan sunt în prim-plan. Eugen Neagoe le-a dat două zile libere elevilor săi pentru a fi alături de golgheterul Universității Craiova în două dintre cele mai importante evenimente ale vedetei.

ADVERTISEMENT

La aproape un an de când Andrei Ivan a spus „Da!” în fața ofițerului stării civile, internaționalul român urmează o nouă etapă în plan personal. Astfel, oltenii petrec cu fix o săptămână înaintea derby-ul cu FCSB, de la ora 20:00, iar atacantul Universității Craiova i-a ivitat pe colegii săi la sărbătoare.

Golgheterul Universității Craiova și fosta gimnastă și-au unit destinele la Biserica Madona Dudu din Bănie, iar petrecerea va continua la Hanul Andriței. Totodată, Andrei și Anda Ivan au organizat botezul micuței fetițe Isodora, care le-a înseninat zilele începând cu 22.10.2022.

ADVERTISEMENT
Andrei Ivan și soția sa, în biserică. Sursa: Fanatik
Andrei Ivan și soția sa, în biserică. Sursa: Fanatik

„Îi ținem la marcaj”. Mihai Rotaru, Sorin Cârțu și Eugen Neagoe printre invitații speciale la evenimentul lui Andrei Ivan: „A promis că vine dacă câștigăm”

Mihai Rotaru, Sorin Cârțu și Eugen Neagoe și-au anunțat deja prezența la evenimentul lui Andrei Ivan. Tehnicianul Universității Craiova a dezvăluit la finalul partidei de la Sepsi că finanțatorul oltenilor a promis că va veni doar că elevii lui „Geană” vor pleca în Bănie cu cele trei puncte.

„Vor avea și ei două zile libere, chiar dacă ei vor merge cu noi astăzi și ne vom petrece noaptea în cantonament. O să fie nunta lui Andrei Ivan și botezul fetiței sale, o să se distreze jucătorii acolo și o să fie alături de noi și patronul, care a promis că vine dacă o să câștigăm astăzi”, mărturisea Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu nu avea cum să lipsească de la evenimentele importante din viața lui Andrei Ivan, însă anunță că îi va ține sub supraveghere pe jucători: „Până când jucăm duminică au timp să petreacă la botez. Sunt acolo cu Eugen și îi ținem la marcaj, sunt polivalent acum”, a spus președintele oltenilor.

Familia l-a responsabilizat mai mult pe Andrei Ivan, iar starul Universității Craiova a mărturisit că totul s-a schimbat odată cu căsătoria și nașterea fetiței sale. Internaționalul român este golgheterul „alb-albaștrilor” și speră ca într-o zi să aducă titlul de campioană a României în Bănie.

„Mă simt foarte bine de la venirea lui Mister. Mi‑a dat multă încredere în mine şi m‑a făcut să mă simt mai încrezător şi mai determinat pe teren. Familia mea mă ajută şi ea mult. Viaţa mi s‑a schimbat în bine în general de când m‑am căsătorit şi mai ales de când a venit pe lume fetiţa noastră, de care sunt foarte mândru”, spunea Andrei Ivan.

  • 10 goluri are Andrei Ivan în SuperLiga pentru Universitatea Craiova
  • 2,5 milioane de euro este cota de piață a atacantului, conform transfermarkt
  • 2 trofee are internaționalul român la formația din Bănie: Cupa și Supercupa României

  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,70 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: