Sport

Un altfel de portret al lui Andrei Ivan, văzut prin ochii unui preot: „Băiat credincios. Ascultător în biserică și mai tare pe teren”. Exclusiv

FANATIK vă prezintă portretul lui Andrei Ivan de la sfârșitul cununiei religioase din Bănie și dezvăluirile speciale ale unuia dintre preoți.
24.04.2023 | 10:37
Un altfel de portret al lui Andrei Ivan vazut prin ochii unui preot Baiat credincios Ascultator in biserica si mai tare pe teren Exclusiv
Un altfel de portret al lui Andrei Ivan la sfârșitul cununiei religioase: „Băiat credincios. Ascultător în biserică și mai tare pe teren”. sursă foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Familia „alb-albastră” a fost în sărbătoare cu fix o săptămână înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, programat duminică, de la ora 20:30. Unul dintre preoții care a asistat la cununia religioasă a golgheterului din Bănie a vorbit despre Andrei Ivan și viața sa din afara terenului de fotbal, iar FANATIK vă prezintă cuvintele acestuia.

Un altfel de portret al lui Andrei Ivan la sfârșitul cununiei religioase: „Ascultător în biserică și mai tare pe teren”

Oltenii au sărbătorit cele trei puncte de pe terenul celor de la Sepsi la evenimentul căpitanului Universității Craiova. FANATIK v-a prezentat imagini și videoclipuri în exclusivitate de la Biserica Madona Dudu din Bănie, unde Andrei și Anda Ivan și-au unit destinele.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a fost însoțit de Bogdan Vătăjelu, jucătorul care i-a fost și nașul de botez al fetiței sale și pe care îl așteaptă cât mai rapid la antrenamentele Universității Craiova. Unul dintre preoții prezenți la cununia religioasă a ținut un discurs sincer aproape de sfârșitul evenimentului.

Acesta a mărturisit că este suporter al Universității Craiova și a ținut foarte mult să fie prezent la evenimentele importante din viața golgheterului. Preotul a avut un discurs sincer în fața lui Andrei Ivan, despre care spune că este o persoană minunată în afara terenului și este un credincios adevărat.

ADVERTISEMENT

„Cunoscându-l pe Andrei spun că Anda nu a greșit și a ales un băiat credincios, un copil minunat care se spovedește mereu. Ascultător aici în biserică și mai ascultător pe teren. În afară de faptul că sunt preot, sunt și fan al Universității Craiova și am ținut să fiu prezent aici astăzi”, a spus preotul.

Familia și Eugen Neagoe i-au redat încrederea lui Andrei Ivan la Universitatea Craiova. Secretul din spatele formei excelente

Andrei Ivan este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul Universității Craiova, iar oltenii își pun speranțe mari în el. Viața golgheterului „alb-albaștrilor” s-a schimbat total în 2022, iar internaționalul român și-a regăsit echilibrul atât în plan personal, cât și fotbalistic.

ADVERTISEMENT

Vedeta din ofensiva formației din Bănie s-a căsătorit cu Anda, iar cei doi au împreună o fetiță. Acesta a mărturisit că familia l-a responsabilizat, iar viața lui s-a schimbat cu mult în bine după nașterea fiicei sale Isodora, pe care a botezat-o duminică.

Și schimbarea lui Mirel Rădoi cu Eugen Neagoe în 2023 l-a transformat pe Andrei Ivan în golgheterul Universității Craiova. Acesta a mărturisit că are o relație excelentă cu „Geană” și speră ca într-o bună zi să câștige titlul de campioană a României cu formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

În lipsa lui Nicușor Bancu, Eugen Neagoe a pus banderola de căpitan pe brațul lui Andrei Ivan, iar alegerea tehnicianului s-a dovedit a fi bună. Internaționalul român a redevenit decisiv pentru Universitatea Craiova, fiind cel mai bun marcator al oltenilor din SuperLiga.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,70 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT