Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fotbalistul din SuperLiga care l-a dat pe spate pe Gigi Becali: “E jucător foarte bun”

Gigi Becali a pus ochii pe un nou jucător din Liga I. Valentin Constantin Țicu, fundașul celor de la Petrolul, este remarcatul lui Becali după CFR - Petrolul 1-0.
20.09.2023 | 16:11
Fotbalistul din SuperLiga care la dat pe spate pe Gigi Becali E jucator foarte bun
Fotbalistul de la Petrolul care L-A DAT PE SPATE pe Gigi Becali. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

În ciuda unui meci pierdut pe terenul CFR-ului, Petrolul a reușit să câștige la capitolul imagine. Valentin Țicu, fundașul echipei din Ploiești, a fost remarcat de către Gigi Becali. FCSB a rămas în 3 fundași după accidentarea lui Chiricheș. Dawa, Ngezana și Haruț sunt singurele soluții pentru linia defensivă.

Țicu, pe placul lui Gigi Becali

“Țicu ai văzut ce a zis Țicu. Băi ce deștept Țicu ăsta. A zis domne a câștigat FCSB, trebuia să câștige și CFR, dacă a câștigat FCSB. Băiat deștept și bun fotbalist. Se va duce acolo Vulturar și va găsi unul de culoare, ortodox, din Africa de Sud, care să pe stea peste 1.90 și să stea până găsește un african atacant.

ADVERTISEMENT

La mijloc nu vreau africani, îl am pe Șut al meu e cel mai bun, ca Șut nu poate să fie nimeni. Olaru nu mai are nevoie de laude, pe Șut îl laud pentru că nu e văzut, trebuie să zici ca să-l vadă. Pe Olaru îl vede toată lumea, eu îl spun pe ăla pe care nu îl vedeți voi. Nu îl vede Edi Iordănescu”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Țicu este om de bază la Petrolul

Valentin Constantin Țicu este un fundaș în vârstă de 23 de ani. Țicu a debutat pentru Petrolul în sezonul 2018 – 2019. De atunci, a fost nelipsit din apărarea echipei din Ploiești, unde s-a impus ca titular în toate cele 5 sezoane. Acesta este al 6-lea sezon pe care Țicu îl petrece alături de Petrolul.

ADVERTISEMENT

Țicu și-a trecut în cont și o promovare. În sezonul 2021-2022, Țicu a reușit promovarea alături de echipa din Ploiești. Fundașul în vârstă de 23 de ani a reușit în acel an 26 de apariții pentru echipă și și-a trecut în cont 3 goluri. Țicu are un gol și în Liga I, marcat sezonul trecut.

În acest sezon, Țicu a fost integralist în toate cele 9 meciuri disputate de Petrolul. Produs al clubului din Ploiești, Țicu a primit două cartonașe galbene. El a fost remarcat de Gigi Becali după ce a condamnat arbitrajul din CFR – Petrolul, acolo unde Kovacs a viciat rezultatul final.

ADVERTISEMENT

FCSB are în acest moment doar trei fundași centrali. Cel mai bine plătit jucător al echipei, Vlad Chiricheș, este accidentat din cauza unor probleme musculare. Astfel, echipa lui Gigi Becali se bazează pe Dawa și Ngezana pe linia de fund, iar ca soluție de rezervă este Haruț.

Lider al Ligii I, FCSB a avut parte de un arbitraj favorabil în derby-ul cu Farul. Colțescu a acordat ușor un penalty în careul celor din Constanța, iar Olaru a marcat unicul gol al meciului. FCSB este lider în clasament cu 7 victorii în 8 meciuri și 21 de puncte adunate. Pe locul 2 e CFR cu 19 puncte.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct de la 10:30, pe FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ticu e in vizorul lui Becali

ADVERTISEMENT