Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, intervenţie explozivă după greşelile lui Istvan Kovacs: “Culmea obrăzniciei şi culmea tupeului!”

Gigi Becali s-a revoltat după greșelile din CFR - Petrolul. Conform patronului FCSB-ului, gazdele au fost iertate de două lovituri de la 11 metri, iar Kovacs a fost scos țap ispășitor.
19.09.2023 | 12:50
Gigi Becali interventie exploziva dupa greselile lui Istvan Kovacs Culmea obrazniciei si culmea tupeului
SEFII Petrolului “NU E NEBUN GIGI BECALI cand spune ce spune despre Kovacs si CFR Cluj”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a impus cu scandal pe teren propriu în fața celor de la Petrolul. Centralul meciului, Istvan Kovacs, este acuzat de către Gigi Becali de jocuri necurate. Patronul celor de la FCSB a văzut două penalty-uri în dreptul Petrolului pe care centralul a refuzat să le acorde.

Becali, un nou atac la Kovacs

“Acum o jumătate de oră l-am avut pe președintele Petrolului. A zis că de ce îl faceți pe Gigi Becali nebun? Când vă zicea Gigi Becali de Istvan Kovacs de Cluj și de apartamente, ziceați că e nebun, mai e Gigi Becali nebun acum?”, a întrebat Horia Ivanovici

ADVERTISEMENT

Duelul dintre CFR și Petrolul a fost unul pe muchie de cuțit. Singurul gol al partidei a fost înscris de Avounou în minutul 12. Conform lui Gigi Becali, doar arbitrajul a făcut ca echipa lui Mandorlini să ia cele trei puncte. Kovacs a fost de partea gazdelor pe toată durata partidei, iar CFR a câștigat, astfel, al 4-lea meci consecutiv.

Problemele de arbitraj nu se opresc la meciul CFR-ului. Un scandal asemănător s-a iscat la finalul partidei dintre Farul și FCSB. Oaspeții s-au impus la limită, scor 0-1, grație unu penalty acordat ușor de către Colțescu. Astfel, CFR și FCSB se impun în etapa cu numărul 9 în urma unor arbitraje discutabile.

ADVERTISEMENT

Petrolul a avut 2 penalty-uri neacordate

“Păi dar eu, că sunt nebun, eu cred că e o nebunie care nu mai poate fi stăpânită. Cum să poată să facă un om așa ceva? Este culmea obrăzniciei și culmea tupeului. Două 11 metri, pentru că sunt două, mai e unul și la Musi. La Musi portarul vine și îl ia.

Și ai VAR. Pentru ce este VAR? Horia, eu cred că degeaba vorbim. Ei știi ce fac? Atâta obrăznicie și tupeu încât ei merg înainte. Mare lucru de nu îl vom vedea pe Istvan Kovacs la meciul FCSB – Rapid. Ascultă ce spun eu.

ADVERTISEMENT

O să zică că e arbitru FIFA și că noi vrem să demonstrăm că el e corect, înțelegi? Și el să arate că e corect. Sau eventual nu știu, stai să vedem cu cine jucăm noi. Cu Sepsi, să îl dea la o echipă și cu ajutorul lui noi să pierdem. Înțelegi?”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

FCSB ocupă primul loc în Liga I cu 21 de puncte în 8 partide disputate. Echipa lui Gigi Becali are 7 victorii și un singur meci pierdut. În cealaltă tabără, CFR este pe doi, cu cu 19 puncte, 6 victorii, 1 egal și o înfrângere. Pe locul 3 se află Universitatea Craiova. Oltenii au 17 puncte și un meci în plus disputat.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali il acuza pe Kovacs

 

ADVERTISEMENT